OFFLINE

Julia Roberts Armani karkötője AIDS-világnapra

2007. november 29., csütörtök 10:24


A színésznő besegített Armaninak: tervezett egy bőr karkötőt a divatmogul RED-kollekciójához, ami az AIDS elleni küzdelmet támogatja egyéb termékekkel együtt. Roberts egy nőknek szánt vörös és egy férfiaknak szánt barna karkötőt tervezett az „élet fája” szimbólumával, és belefoglalta monogramját is a bőr karperecekbe. A 175 és 195 dolláros (30-34 ezer forintos) karkötőket az AIDS világnapján, december elsején bocsátják áruba Armani honlapján, a boltokban pedig a hónap közepétől lesz elérhető. A bruttó haszon 40 százalékával a Global Fund nevű non-profit szervezetet támogatja a cég, bár vannak afrikai vezetők, akik szerint a segélyezés többet árt, mint használ.

 

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta