OFFLINE

Finn vadvirágok a Marimekkótól a H&M-nek

2007. november 22., csütörtök 07:13


Miután a vásárlók szétkapkodták a Cavalli-által tevezett kollekciót, újabb nagynevű tervezőházzal állapodott meg a H&M. A finn Marimekko dizájnerei az ’50-es, ’60-as és ’70-es években befutott élénk mintáikat húzzák elő a fiókból és használják fel a kollekcióhoz. A Female First szerint az 50 darabból álló kollekció 2008 áprilisától lesz elérhető az üzletekben. A H&M dizájncsapat feje, Margareta Den Bosch elmondta, virágos, libbenő tunikákat, élénk színben pompázó szoknyákat és ruhákat terveznek, ami “olyan friss lesz, mint egy vitamininjekció”. A férfiingek és sortok sem maradnak ki a készletből, bár nem tennék nagy összeget rá, hogy a férfiak többsége egyből ráugrik ezekre a vadvirágos darabokra.

Ne maradj le semmiről!

KOMMENTEK

 • 2007.11.22 10:07:37Verbalis Inkontinencia

  Éljen!!

  Nagyon bírom őket, kíváncsi vagyok, milyen lesz a kollekció!

 • 2007.11.22 10:34:56pandilla

  "’50-es, ’60-as és ’70-es években befutott élénk mintáikat húzzák elő a fiókból" "virágos, libbenő tunikák"  És ebben mi az új? Most is ilyenekkel van tele minden üzlet, és hányok már tőle...

 • 2007.11.22 14:13:38közalk.

  Kíváncsi vagyok, mikor kapják elő a fiók mélyéről az undorító hawaiian mintákat, amiket olyan előszeretettel hordanak gatyáikon az olasz tengerparton a kókuszdió árusok. Jézus!

 • 2007.11.22 15:15:22megadeth1

  Dettó ugyanezekkel van tele az Ikea textilosztálya is. Jó kis erős vásznak. Ügyeskezű kisasszonyok varrhatnak maguknak szoknyát, kiskabátot holnapután, az H&M meg pont bekaphatja jövő áprilisban :o)

 • 2007.11.22 18:16:56greencurse

  Én imádom a Marimekko-s cuccokat, egyszerűen imádnivalók! (Najó, én Finnországot is imádom, meg mindent ami onnan való, vagy kapcsolódik hozzá.)

  De a Marimekkonak marha jó dolgai vannak!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta