Kesztyűkörkép: a szövetkezeti a legjobb


Mivel idén ismét divat a kesztyű, nyakamba vettem a fővárost, hogy megfigyeljem, miként igazodnak a budapesti üzletek a hideg beköszöntével aktuális trendhez. Kerestem mindent, ami kapható, figyeltem a dámás, a bőr és műbőr fazonokat egyaránt, valamint a báli szezon közeledtével kihagyhatatlan hosszú szatén változatot is. Végigjártam egy plázát, remélve, hogy úton útfélen a szemembe ötlik a kiegészítő, de tévedtem. A nagyis kötöttekben bővelkedik a piac, a nőiesebb céltárgyak gyakran a sarokban árválkodnak. Felmérésembe még egy kínai piacos kitérő is belefért (meg kell hagyni, hiába) és persze mint spórolós nő a licitálós oldalakat is átfutottam. Arra jutottam, célszerű megkérdezni a Nagyit akinek a kalapja és a ridikülje mellett biztos egy-két kesztyűje is van. Önnek mi a kesztyűlelőhelye?

A Mangóban mindent meg lehet találni, ami divatos, így ott kezdtem bolyongásom. A kötött szekció legjobb darabja az ezüsttel átszőtt hosszított darab, amelyet 3499 hajítanak az ember után.


 









Azt hittem úrinőknek nem találok semmit, de a pénztár mellett rábukkantam a finomabb darabokra. A zöld arannyal díszített bőrkesztyű 6300 forintért lehet a miénk, vagányabbak megkaphatják a vörös szegecsekkel kirakott verziót 5600 forintért.

Domina tipusok 9990-ért tehetik magukévá ezt az izgalmas darabot, szintén a Mango árulja.


Oszd meg másokkal is!
Mustra