A nap kedvence: félénk szirének táskái


Az olyan ocsmány időjárásban, mint a mai, kifejezetten jól esik valami szépet és vidámat nézni...még akkor is, ha csak window-shoppingról van szó, és magunk helyett csak a billentyűzetet áztatjuk el, nyálcsorgatással. A képen látható hawaii-mintás tünemény egy jógamatrac-tartó 78 dollárba kerül és egész biztosan feldobja bárki borongós délutánját. A tervezők, az építészekből webdizájnerekké, majd táska - és egyéb "hordható művészeti" termékeket előllító kézművesekké avanzsált Félénk Szirének.

A vizilányok portfoliójának nagy részét kitevő táskák közül viszonylag kisebbséget képviselnek a jógamatracok, de a többi kreáció is intenzív sóhajtozásra ösztönöz. Furcsa, de mégis hatásos a rusztikus-rokokó (nevezzük rusztikokónak) öszvérsítlusban készült fekete-fehér táska, ami 94 dollárba kerül és amihez természetesen gyógyszer/tampon/szemfesték/mobil-tartó kisszütyő is dukál. Noha a rusztikokó stíl igen nagyvonalú, s ezáltal figyelemfelkeltő, a táskák többsége a visszafogottabb csíkos-pöttyös iskolába tartozik, mintegy kijelölve rendeltetésüket, ami leginkább a nappali viselet kategóriába tartozik.

Itt lehet megnézni a cég összes táskáját és ha ilyeneket nem is, de hasonlókat lehet kapni Magyarországon Feyér Zsuzsa táskatervező boltjában.

Oszd meg másokkal is!
Mustra