Újdonság: dohánykivonatot tartalmazó arckrém

Meglepő újdonsággal találkoztunk a minap: a "nico" termékcsalád egyenesen forradalmi a szépségápolásban. A nicoclean arckrém ugyanis dohánykivonatot tartalmaz. Kapható ezen kívül a tubusos nicoteeth paszta is, a fogzománc elszíneződései érdekében. Az újszerű, kátránytartalmú kozmetikumok között helyet kapott a nicovox is, a kátránnyal dúsított torokfetőtlenítő, és a cég rögtön egy légfrissítő termékkel is jelenkezett: a nicobreeze dohányfüst-illattal telíti meg a lakást.

Nem csoda, hogy ezekre az őrületes termékekre azonnal felfigyelt az egész internet, a nicobreeze arckrém riasztó reklámja már a youtube-ra is felkerült:

A nicoteeth-hez készült filmecske vadnyugati témájú, és sokkal viccesebb:

A "nico" termékcsaláddal a készítők szemlátomást az egész világot azon nyomban el szeretnék árasztani, hiszen honlapjuk, a nicomarket.com több nyelven is elérhető, legnagyobb megdöbbenésünkre magyarul is (igaz, egyelőre nem az összes funkció használható magyarul, és a reklámfilmeket sem szinkronizálták még). Ezek után igen kíváncsiak lennénk, olvasóink ki mernének-e próbálni egy szabadon választott nico-terméket, mert mi gondoltunk ugyan egy jó kis nicoteeth-tesztre például, de a szerkesztőségből senki sem merte bevállalni. Hát Ön? Akinek további kérdése van még, annak azt ajánljuk, a honlapon próbaképpen helyezzen a kosarába egy terméket, és kattintson a kasszához gombra.

Oszd meg másokkal is!
Mustra