OFFLINE

Suhanjon vörös szíveken!

2007. november 15., csütörtök 18:19

Tudjuk, hogy autó-motor kategóriában nem mi vagyunk az illetékesek, de emellett a robogó mellett nem tudtunk anélkül elmenni, hogy le ne fényképeztük volna a Tejvaj olvasói számára. Különben is, egy ilyen csillogó-villogó, fényes, vörös, szivecskés eszméletvesztés legalább annyira számít divatos kiegészítőnek, mint járműnek, nem igaz? Ilyen alapon tehát gond nélkül belefér az utcai divattal foglalkozó sorozatunkba, még akkor is, ha kép nem Budapesten, hanem Milánóban készült. Az Aprilia gyár Mojito típusú egyedi festésű karosszériájáról van szó, amelybe 50 és 125 köbcentis motor is illeszthető. Mindenesetre nőies, elegáns, vagány, jópofa - és ha van, nem kell se bonyolultan parkolni, se tömegközlekedni. Van ennél is tovább?

Ne maradj le semmiről!

KOMMENTEK

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta