A legjobb naptár 2008-ra: piros Moleskine

Szerkesztőségünk egyik tagja, moda lisa tavaly egy piros, limited edition Moleskine naptárral tért vissza Barcelonából, amit szerkesztőségünk másik tagja (én, aki évek óta fekete Moleskine-nel próbálom szervezni az életemet) annyira megirigyelt, hogy biztos volt benne: 2008-ra neki is ilyen kell.
 
A baj csupán az, hogy piros Moleskine naptárt itthon nem igazán lehet kapni, erre jó azonban például az alig egy órára* lévő Berlin, mely tömve van dizájnerboltokkal.
 
Bár volt hagyományos – közepes - méretben is, ahol egy oldal egy napot jelöl, idén először mégis inkább olyat vásároltam (14 euró néhány centért), ahol egy oldalon rajta van az egész naptári hét, a szemben lévő oldal pedig jegyzetírásra alkalmas. Azzal a fantasztikus extrával pedig már csak a kinyitást követően szembesültem, hogy az átlagember életéhez kapcsolódó napi eseményeket kis színes matricákkal lehet jelölni (lenti kép).
 
 
Mi itthon csak a Formában láttunk Moleskine naptárakat (most csak 18 hónapos közepes van fönt a weboldalon 4050 forintért), de pirosat (naptár, nem zsebkönyv!) még egyáltalán sehol. Ha valaki tudna ilyenről, jelezzen.   
 
*légi úton
 
 
Oszd meg másokkal is!
Érdekességek