OFFLINE

Tescós zacskóslevest ettünk, hú

2007. november 12., hétfő 14:09

A dolgozó nő egyik legfőbb problémája az, hogy a napi rohanásban nem tud magának és szeretteinek tápanyagban és ízekben gazdag ebédet főzni. Ezért a dolgozó nőnek sem marad más hátra, minthogy olykor megvegye a kész, pusztán két perc mikrózásra váró ételeket. Ez azonban sokszor igazi zsákbamacska.
 
Mi felettébb szeretünk ilyenekkel kísérletezgetni. Ezúttal a Tesco igen mutatós sajtos brokkolikrémlevesét próbáltuk ki (valamivel kevesebb volt, mint 400 forint). Nos, a csomagolás igazán ügyes, ugyanezt a tartalmat a régi, fehér alapon kék függőleges tescócsíkos díszítésben biztos, hogy nem emeltük volna le a polcról. A szöveg túloldalán egyébként amellett, hogy felsorolják, mi mindent tartalmaz, az esetleges allergén anyagokra is felhívják a figyelmet.
 
A legfontosabb persze az íz: alapvetően érezhető, hogy nem spórolták ki belőle a brokkolit (a tájékozattó szerint 35%) túl markáns mellékíze sincs – persze lehetne kevesebb azért, szóval összességében eléggé rendben van, laktat is, rászokni azért mégsem fogunk.
 
Aki vásárolt már példaértékű gyorsebédet üzletben, kommentelje meg bátran!
 

Ne maradj le semmiről!

KOMMENTEK

  • 2007.11.12 16:14:04bagaela

    Ne legyetek már ti is "oktondik" ott a szerkesztőségben, és ne vegyétek egy kalap alá a fehár-piros-kékcsikos Tesco gazdaságos termékeket a Tesco szinessel! :)

    Az egyik az igénytelen csimbokos fajta, ami Tesco Value név alatt fut, a másik a normális, de Tesco neve alatt futtatott vonal.

    a tesco value...brrrrr

    Ezek a 'szinesek' viszont jok. Minden angol családnál akinél látogatoban voltam hegyekben álltak a Tecso cuccok, és komolyan a legfinomabb reggeliket/vacsorákat csinálták belölük. Más kérdés, hogy az anyaországában nyilván jobban ügyel a presztizsére egy cég.

  • 2007.11.12 16:19:55venuswoman

    hát azért van kbség a magyar és az angol tesco márka között, angliában fényévekkel jobb és minőségibb a tesco, de ezek a színes fajták sztem se gázosak... ráadásul érdemes néha megnézni, h hol gyártják az adott tesco terméket, mert sokszor másik, vmivel drágábban kapható márka, cs teszkós csomagolásban, tényleg cs annyi a kbség, h a futószalag végén teszkós csomagolásba pottyantják, v vmi színes, szuperdizájnosba :)

  • 2007.11.12 17:19:55vasszűz

    Ha nincs ideje főzni, ott a menza.

    Biztos jobb, mint a zacskósleves.

  • 2007.11.12 17:32:15ddevil

    Én pl. szeretem a Smack-et, kis virsli bele és kész.

  • 2007.11.12 19:48:33Cahal_IL

    brokoli megfoz, feherbors, vegeta...

    keziturmix beleallit....

    kis leves kivesz, talban osszekever tejszinnel, es visszaont levesbe.

    kesz.



    ezert tenyleg kurvara kell a tecso zacskosleves.



    szeretem a haziasszonyokat. ok azert foznek, mert kell, szakacskonyvbol, agyatlanul, mint a robotok, mi meg azert, mert szeretunk, aggyal.....

  • 2007.11.12 20:18:27kincs

    Cahal, grtaulálok a hozzászólásodhoz!

    Te még biztosan nem voltál úgy, hogy fáradtan haza estél a munkából, és nemhogy főzőcskézni, de még levegőt venni se volt erőd. Pedig ilyenkor nagggggyon-naggggggyon jól jön minden,ami zacskós és gyors!És minden más esetben jöhet a FŐZÉS, csupa nagy betűvel! Az agyamról, meg ilyenekről meg ne nagyon nyilatkozz, amíg legalább egyszer nem beszéltünk és nem ettél a főztömből;)

    Ja, és szerintem a Szegedi Paprika, SÉF elnevezésű, hatszögletű dobozokban árult kajái szuperek (chilis bab, resztelt máj,....)Most van, amelyik Alexandrea neve alatt fut, de anélkül is finomak voltak.Még a férjem is megeszi:)))

  • 2007.11.12 21:34:37pissy

    igazából tökmindegy hogy kékfehér vagy szines, meg kell nézni ki gyártja a tecsónak. Ha olyan akinek a termékét amúgy is megvennénk akkor ok. ugyanaz van benne, csak nem fizetnek érte polcdíjat. A színes csomagolás pusztán ízlés és nem ízbeli különbséget takar, szerintem. hopp, ezt már leírták...

    Amúgy persze, inkább főzzünk, kérdés, hogy az iroda kétszemélyes teakonyhájában, ahol az infrastruktúra mindösszesen egy vízforralóra meg egy mikrora korlátozódik mennyiben van erre lehetőség.

  • 2007.11.12 23:20:24Cahal_IL

    Konkretan gyorsabb egy kremlevest csinalni, mint a zacskos hulyeseget fozocskezni......pont ezert irtam le, es ha tenyleg jol foznel, nem csak atlagosan, akkor dijaztad volna hozzaszolasomat.....illetve te is tisztaban lennel elso mondatommal....

  • 2007.11.13 07:58:23fashion victim

    Konkrétan az irodai 3 négyzetméteres konyhában, ahol dél és 2 között 100 ember tolong valahogy nem lenne ihletem krémlevest csinálni...Nincs bajom néha-néha a zacskós levessel, de valahogy 400 ft soknak tűnik egy tecsó levesért.

  • 2007.11.13 09:33:18fedaykin

    Cahal_IL, egyetértek a levessel kapcsolatos megjegyzéseddel, ugyanakkor nem értem, hogy minek fikázni a "háziasszonyokat" és azt sem, hogy kiket értesz a "mi" alatt.



    Mert lehet, hogy egy háziasszony a napi monoton főzésbe kicsit belefásul és már nem érez arra ingerenciát, hogy minden nap kulináris különlegességekkel bíbelődjön, esetleg nincs is rá ideje a gyerekek és a házimunka mellett, de akkor is FRISSET főz, FRISS alapanyagokból, VÁLTOZATOSAN, még ha szakácskönyvől és agyatlanul is, mint a robotok.

  • 2007.11.13 09:36:24fedaykin

    Fashion victim, ez korrekt, mármint az iroda, mondjuk ha nagyon kellemetlenkedni akarnék azt írnám, hogy be lehetne vinni az otthon elkészítettet is, mert melegíteni a zacskóst is kell, de nem írom :)))



    A 400 forint viszont nem sok, ez nem a gazdaságos széria. Mondjuk lehetne organikus, tartósító és nátrium-glutamát mentes :)))



    Nem mintha már ettem volna, szerintem vagy 10 éve nem ettem már zacskós levest, se porból készültet, se konzervet.

  • 2007.11.13 09:39:27sixfeetunder

    Ez a zacsi olyan, mintha marha sok adag kiférne belőle, ekkor viszont megéri a 400-at.Nah majd megnézem személyesen.Egyébként angoloknál én is hegyekben láttam Tesco-s dolgokat és nagyon finomakat ettünk belőle.

    Amúgy én zacsis leves fan vagyok...imádom kortyolgatni, kanalazgatni amikor fázok és fáradt vagyok és pont annyira van energiám,hogy bevágjak a mikróba egy csésze vizet.(nem is hízlal és bár nem sok, de legalább folyadék)

  • 2007.11.13 09:40:44Verbalis Inkontinencia

    Cahal_IL, a zacskós leveshez nem kell tisztítani, pucolgatni, darabolni a kaját.. Ez tart soká, nem a főzés. Nem beszélve a mosogatásról..

    Este 8kor meg a halálnak van kedve főzőcskézni.

  • 2007.11.13 09:40:48Picinger

    Hű, de utálom a műízű zacskós kajákat!



    Én inkább útban haza betérek egy főzelékfalóba. 400Ft-ért már kapsz egy adag finom főzeléket...

  • 2007.11.13 09:46:02feng zsuzsi

    kedves sixfeetunder, nagyon jó a meglátásod, el is felejtettem beleírni a posztba, hogy egy átlagos gyomornagyságú ember nem tudja ezt mind egyszerre megenni, olyan sok. szóval minimum másfél emberre elég. :)

  • 2007.11.13 10:35:57celluxmag

    Bocsánat, egy technikai kérdés: ez MÁR folyékony, vagy MÉG nem? Tehát ez most itt egy zacskó por, vagy egy zacskó leves? Bizonyára szegényes a vizuális készségem, de nem látom.



    Én is megvenném 400-ért, mivel szeretem a műeledelt. Na és?



    Egyébként láttam a "színes" termékek között konzerv sajtos makarónit (tudjátok, amin felnőtt fél Amerika), volt pofájuk 600 Ft-ért adni (kicsi konzerv!), meg az Andy Warhol-os csirkekrém levest is. Gondolom ezeket közvetlenül kintről hozzák, csak ez kint tényleg a filléres kategóriába tartozik.



  • 2007.11.13 11:15:54feng zsuzsi

    folyékony. csak berakod a mikróba, azt kész

  • 2007.11.13 11:19:50dzsedofka

    campbell levest a magyar prolinak!:)



    váo, hogy ez a leves már kész van? van más ízű is?

  • 2007.11.13 12:22:32Cosmo

    "Egyébként láttam a "színes" termékek között konzerv sajtos makarónit (tudjátok, amin felnőtt fél Amerika)"

    Nem csak hogy felnőtt, hanem milyen szép nagyra nőtt :-)

    Otthoni főzés rlz még este nyolckor is akár, műkaja vissza Amerókába...

  • 2007.11.13 12:46:49fedaykin

    Verbalis Incontinencia, de, mosogatnizacskósnál is kell, kivéve, ha a zacskót dobod be a mikróba, majd abból iszod meg a levest :))



    Nem köll vérre menni, havonta egy zacskós leves senkit nem tesz el láb alól (vagy six feet under, hehe). Ugyanakkor az sem egy nagy munka, ha az ember minden frissen megfőzött házi levesből betesz egy adagot a mélyhűtőbe, lusta estékre.

  • 2007.11.13 13:05:48leanka

    Cahal_IL: nem azert mondom, de aki vegetaval foz, az nekem ne adjon tanacsot.

  • 2007.11.13 13:30:57fedaykin

    Leanka, és TÉNYLEG írta a Vegetát!! :) Hogy nem vettem ezt észre!

  • 2007.11.13 14:07:06Cahal_IL

    Mert probaltam egyszerusiteni a kis szakacskonyves fejetekhez merten......



    mert aki felhozza egy kremleves meg nem fozesehez, hogy este 8-kor...es mosogatni, es egyltalan, az nem fog az ablakban talalhato cserepes zoldfuszerekbol vagdosni...



    zacskosleves: kibont, ehhez kell ollo, amit el kell obliteni utana, beleont egy labosba, viz, utana mosogat, tanyerok, evokanal a kevereshez



    kremleves: brokkoli megmos, olloval korbevagdos, eloblit az ollot, zoldsegdarabok bedob labosba, megfoz, kezimixer, utana eloblit, kistal, utana ezt tenyleg el kell mosogatni, ennyivel tobb.



    na jo, nem vagyok hajlando ezen vitazni, nincs erv a zacskosleves mellett, es tok ugyaannyi ido feldarabolni, megtisztitani a brokkolit, mint kibontani egy zacskoslevest, viszont elobbiben nincs mesterseges anyag.....lehet felhozni agyatlanul baromi sok ervet, de vannak dolgok, amikre nincsenek, ill. elfogadhatlanok.



    es nem engem dehonesztal a vegetasba belekotes, esetleg meg ezutan lehetne egy helyesiras kritizalas (bocs, nem magyar az anyanyelvem), mert az is hasonlo szintu retorikai eszmecsere volna.



    nem baj, ti csinaljatok a zacskoslevest, en meg a kremet, zoldsegbol, csoppet egeszsegesebb, csoppet finomabb.

  • 2007.11.13 14:37:54Picinger

    Voltál te már te baromi fáradt? Este 8-kor ki az aki elkezdi a fűszernövényeket vagdosni, hogy főzzön egy igazán jót?



    Ezt a zacsis levest megmelegíteni 2 perc. Ha te ennyi idő alatt főzöl egy brokkolikrémlevest...

  • 2007.11.13 14:39:18Picinger

    "Mert probaltam egyszerusiteni a kis szakacskonyves fejetekhez merten......"



    Ezért a mondatért meg szívesen megütnélek :)



  • 2007.11.13 14:52:40Pannie

    Cahal_IL: Hello! És mi van a brokkolival, amit a megmosás, vagdosás és főzés előtt meg kéne esetleg vásárolni? :)

  • 2007.11.13 14:57:19Pannie

    Bocsi,visszavonom a kérdést, hiszen egy valamirevaló háziasszony mindig tart otthon mindenféle alapanyagot, ami természetesen friss, hiszen egy igazi háziasszony hajnalban kel, hogy még munka előtt a piacon vehesse meg a tutira egészséges bio (!) zöldségeket - mert persze a szupermarketes az teljesen mű és permetszeres.;)

  • 2007.11.13 15:22:15fedaykin

    Cahal_IL, azért dehonesztáló a Vegeta, mert ha azt te beleszórod a levesedbe, szinte minimálisra csökkented azt a minőségi különbséget, ami a friss levest elválasztja a zacskóstól.



    És igen, én is azt tartom, hogy aki vegetázik, az ne nagyon ágáljon a zacskós leves ellen, és ne adjon tanácsot kulináris kérdésekben.

  • 2007.11.13 15:24:16Juc Kisagyszony

    Cahal_IL,



    Neked mi a foglalkozásod? és hány percet utazol onnan haza? (hogy ilyen durván beszóltál elsőre....)



    Egyébként én tényleg egy műkaja ellenes vagyok, és nemcsak jól hangzó elvi okoból, hanem mert allergiás vagyok a fél élelmiszeriparra.

  • 2007.11.13 15:26:26Juc Kisagyszony

    érdekelne a válaszod.

  • 2007.11.13 15:49:43leanka

    Cahal_IL: Ha csak provokalni akartal, gratulalok, sikerult. Mas mondanivalod ugy latom nincs, azon kivul, hogy altalanositva magasrol lepipalsz mindenkit, aki nem tud olyan ugyesen (es foleg villamgyorsan!) brokkolikremlevest produkalni vegetaval (nem, masodszorra sem birtam kihagyni), mint te, es netan zacskoslevesre fanyalodna nehanapjan. Mindezek mellett, csak sejthetem, hogy egyikunk foztjet sem kostoltad meg ezidaig. Tudod mit, valoszinuleg nem is fogod. (Ja, tudom, boztosan nem is szeretned, s mind igy...)

    (Annyit magamrol zarojelben elarulok, hogy legutobb recept alapjan! - fuszer es lelek, ez itt a reklam helye - megtanultan kalacsot sutni, kepzeld el, igazi elesztovel. Igaz, vegetat nem tettem bele. Ezt csak azert irom, hogy ertsd, mennyire tevedsz az altalanositasban, es ugy tunik loszemuveget viselsz.)

    Hajra "haziasszonyok"! (Elnezest, hogy egy kicsit elkalandoztam.)

  • 2007.11.13 16:09:53sestra

    tecsó /fél/készétel: a túrós-spenótos ravioli. borzalmas mellékíze van. műtúró, műspenót, ipari valami. pedig nem vagyok tecsó ellenes:-(

  • 2007.11.13 16:25:09Cahal_IL

    Pannie: tecsoban mennyit toltesz el bevasarlassal, szemben a sarki zoldesegessel? es te mindig tartasz otthon zacskoslevest?



    Juc: most epp Tamogato Szolgalat vezeto, Alapitvanynal, EU palyazatiro, egyebkent elso diplomamat szallodaiparin szereztem kosher mester szakacs szakon, fel ora az ut, Zuglobol az V. keruletbe, bringaval, azzal kozlekedem mindig.



    mindegy.

    azt foztok amit akartok. en elvbol nem jarok a tecsoba, es hasonlo aruhazakba, ugyanis nincs ra idom, bemasznak az emberek a szemelyes korombe, sorba kell allni, es egyaltalan. en inkabb piac, sarki bolt, es brokkoli kremleves, a zacskos helyett.

    kb. olyan veletek ezen vitazni, mint mikor Jamie Oliver probalt ujitani az alt. iskolai etkeztetesben. Ugyanezek voltak vele szemben az ervek, faradtak a szakacsok, nincs idejuk, nincs penz.

    Neki sikerult bebizonyitani milyen hulye ervek is ezek......

  • 2007.11.13 16:48:14fedaykin

    Cahal_IL, V-E-G-E-T-A!!!

  • 2007.11.13 17:01:05leanka

    bolletje: Latom, ertjuk egymast, ez jolesett. ;)



    Vegetamentes estet mindenkinek!

  • 2007.11.13 17:58:35heart-shaped.box

    egy csomó érvet fel tudnék sorakoztatni ellened, kedves Cahal_IL, de leginkább csak annyit tennék ehhez hozzá, hogy Jamie Oliver nem minősül szakácsnak az igazi szakácsok között, mint mondjuk Gordon Ramsey... ha már az IGAZI főzésről beszélünk. én, mint elfoglalt multirabszolga (megjegyzem: sok pénzért) néha szeretem a könnyedén elkészíthető gyors ételeket. ez nem azt jelenti, hogy folyton ilyenekkel tömjük magunkat, de jó, hogy vannak.

  • 2007.11.13 17:59:42vasszűz

    Áh, értem, Cahal_IL, szóval a te egy nagy újító vagy a főzés területén. A többiek meg csak pancsikolnak. Szakácskönyvből.

    A Jamie Oliverről meg azt sem tudjuk, kicsoda, de biztos nem írt szakácskönyvet.

  • 2007.11.13 18:00:08heart-shaped.box

    jah, és kérlek mutass már nekem egy olyan piacot vagy sarki boltot, ahol nem "másznak be az emberek a személyes körödbe"... kedves tőled, hogy "elvből" lenézel mindenkit, szép dolog, csak gratulálni tudok hozzá.

  • 2007.11.13 19:01:18Cahal_IL

    Na jo, reszemrol lezarva ez a tema.



    Maradok annyiben, hogy egyszer reg valaki mondotta, hogy az vagy amit megeszel.



    Azoknak akik ezt a zacskos kajat dicserik:

    szamomra ez a cucc, izetlen, tucat, felejtheto, unalmas, kozepszeru csomagolasban.



    Pa,

    D

  • 2007.11.13 20:27:04fedaykin

    Cahal_IL, maradjunk annyiban, hogy teljesen felesleges ennyire felvágnia annak, aki vegetával főz. De abban igazad van, hogy az vagy, amit megeszel. Te is. Vegetával.

  • 2007.11.13 21:11:14fashion victim

    Nem is a főzéssel van a dolgom, hanem egy csomószor este 8 után érek haza és már nincs nyitva a sarki bolt. Szal sokszor marad a menzáról hazahozott. Itt senki nem azt mondja, hogy zacsis levesen él, hanem azt, hogy néha belefér az is. Nekem is van egykét álintelligens sznob ismerősöm aki elvből nem jár tecsoba meg Corába stb, de ezeken mindig jót derülök. Nekem sajna kell a választék amit a belvárosi zletekben nem mindig kapok meg.

  • 2007.11.13 21:12:09fashion victim

    dolgom=gondom

    Hiába, fáradt vagyok. Lehet, hogy kimegyek a konyhába és felnyitok egy zacsis levest. :)

  • 2007.11.13 21:51:25Cahal_IL

    bolletje: A-K-K-O-R M-E-G-E-G-Y-S-Z-E-R



    szovegertes rendben van?



    nem mintha kozod lenne hozza.



    mar irtam feljebb, azert irtam vegetat, hogy ezzel is egyszerubb legyen a fozes a H-A-Z-I-A-S-S-Z-O-N-Y-O-K-N-A-K, utana meg is magyaraztam, hogy nem fog mindenki cserepben tartani az ablakban friss zold fuszereket....



    abba is belekotott egy baratnod, hogy meg szep, az milyen sok ido.



    kockafej e vagy, vagy bajod van a szovegertessel? meg szep, hogy felbosszant, ha mar ketszer leirtam, es meg mindig egy dolgot hajtogatsz.

  • 2007.11.13 21:51:54dzsedofka

    bár cahal_il modora egyértelműen lekezelő és unszimpatikus, ez a vegetás szőrözés épp csak megerősíti abban, amit mond. aki a vegeta-használatból ilyen messzemenő következtetéseket von le, az pont olyan, mint aki a zacskósleves-fogyasztókról.



    most akkor majd kő-papír-ollóban eldöntitek ki a rosszabb arc?

  • 2007.11.13 22:04:54fedaykin

    Cahal_IL: Te kezdéd a háziasszonyok becsmérlésével. De nem haragszom, mert ez csak azt mutatja, hogy vagy nagyon rossz gyermekkorod lehetett, vagy mostanában nem mennek valami jól a magánéleti dolgaid. Vagy csak egyszerű vagy. Van az úgy is.



    Dzsedofka: már miért ne szőrözhetnék kedvemre a vegetán? Én mind a zacskós levest, mind a Vegetát utálom, friss zöld fűszer nő az ablakomban, minden nap főzök és szakácskönyvet is csak nagy ritkán veszek elő :) Meg amúgy is. Te is szőrözhetsz, ha akarsz :)

  • 2007.11.13 22:11:24fedaykin

    Az egész vitában az a legnagyobb poén, hogy fogalmunk sincs, mit és kit ért Cahal_IL a "háziasszony" fogalma alatt pontosan. Ha azokat, akikre én tippelek, nos, pont NEM ők azok, akik a zacskós leves pártját fogták :)

  • 2007.11.13 22:55:50vasszűz

    A háziasszonyok gyakran jobban főznek, érzéssel, kreatívabban, mint a szakemberek.

    Friss fűszereket, alapanyagokat használnak, stb.

    Sok híres chéf tőlük tanul.

    A szakácskönyvvel nem tudom, mi a baj. Úgy látszik, vannak, akik a főzés tudományával születnek a fejükben.

    De én nem, a brokkolilevesnek is utánanéztem.:)

  • 2007.11.14 01:34:30moha és sáfrány

    husosfazek.blog.hu/2007/11/12/title_14990

    egy gyors recept, ha mar ilyen vita alakult ki. szerintem erdemes gasztroblogokat olvasni, mert akik irjak, szinten dolgoznak, en is altalaban napi 16 orat ulok a gep elott, ugyhogy igyekszem olyan recepteket is folrakni, amik belefernek az ember idejebe akkor is, ha nem htb.

  • 2007.11.14 02:46:02blublu

    hehehe, nagyokat nevetek. fokepp azert, mert tokmindegy ki mennyit dolgozik, elofordul, hogy az embernek nincs kedve fozni, vagy tenyleg nincs ideje, es akkor Cahal_il, aki egyebkent D-kent elarulta magat, sem fog roston pecsenyet fozni. reszemrol el sem tudom mondani miota nem vettem zacskos levest, ugyanakkor soha nem vettem vegetat! (amit abszurdum nem kemiai izesitonek minositeni), de hozzateszem szivesen fozok, meg sokszor olcsobban jon ki a kaja ket emberre es tobb benne az ennivalo es egeszsegesebb). es azt is hozza teszem hogy sokat dolgozom, csak hogy minden oldal meglegyen. es melledsleg mert annyit fozok es azert valljuk be, ettem mar zacskos levest, senki ne allitsa, hogy gyorsabb lenne rendes levest fozni, valamint kevesebbet mosogatni (s a munkahelyen elovenni a botmixert - es meg hozzateszem en is vinni szoktam kajat munkahelyre de neha beficen a burger mert ejfelre er haza az ember mert jol is szokta magat erezni), mint zacskos levest kibont es megesz. hat ez van, de mindenki vallalja tettet :D

  • 2007.11.14 10:01:00Juc Kisagyszony

    Tudod, Cahal,



    nem azért vannak ennyien ellened, szivem, mert irigylik a rengeteg energiádat,vagy mert minenki odavan a szennykajákért,hanem azért mert nálunk, magyaroknál nem nagyon veszik azokat az érveket értékelhetőnek, amiket Te a magad kis otromba stílusában mintegy első kommntként, minden RAJTATOK (még mindig nem tudjuk mit értettél "mi" alatt) kívül állót magasról lenézve adsz elő.



    Megjegyzem, szerintem rajtad kívül itt "csúnya szót" (kurvára) senki más nem alkalmazott. Ahhoz képest, hogy nem is a magyar az anyanyelved....



    De MI megbocsátunk Neked, mert úgy vesszük, ezt a nem pályázatíróhoz méltó hangnemet csak a hipermarketek iránt érzett felháborodottságod ihlette. :)



    Egy közgazdász, aki egy órát utazik.

Blogok, amiket olvasunk

JEGYZETLAP Posztnyár szindróma

Ha csak sóhajtozunk, és utáljuk, hogy vége, egyre nyomorultabbul érezzük magunkat. Négy lépés, hogy a szeptembert is élvezni tudd!

STÍLER Netes szépségdilik: ezeknek ne dőlj be

Ha nem akarsz úgy kinézni, mint egy cirkuszból szabadult bohóc, ne a csodatévő appok képeinek higgy, hanem a tükörnek. Az ugyanis nem halványítja el a bőrhibákkal együtt a sminkedet is.

HOMÁR Fifikás, de bebukott parkolóteszt budán

Jó napot, miért büntetnek meg, ha még a fizetőövezet kezdetét jelző tábla előtt parkolok, a nem fizető zónában? Csak. Parkolócég, 12. kerületi módra.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta