OFFLINE

Megmondja a program, melyik inghez milyen nyakkendő illik

2007. november 10., szombat 13:30


Ahogy azt korábban már megírtuk, eladási statisztikák is bizonyítják, úgyhogy most már hivatalosan újra divat a nyakkendő. Egy ideig nélkülözte a top divattrend, de ma a huszas-harmincas éveiket taposó férfiak ruhatárából nélkülözhetetlen darab a nyakkendő, írta a New York Times. Az indie divat szerelmeseinek elengedhetetlen kiegészítője, sőt, az őszi női trendbe is befészkelte magát. A kilencevenes évek rajzfilmfigurákkal, vigyorgó hímivarsejtekkel és sörreklámokkal felszerelt nyakkendői után ma szofisztikáltabb változatok vezetik a trendet: kasmír és gyapjúalapú nyakkendők, az egyszínűek mellett sűrű kockás, tág csíkos mintával.

A 18 és 34 év közötti férfiak 2006 márciusa és 2007 márciusa között 13 százalékkal több nyakkendőt vettek, ami negyvenmillió dollárral növelte a nyakkendőgyártók forgalmát, számította ki az NDP piackutató cég. Hogy a nyakkendő, mint hétköznapi viselet egy fellángolás, vagy tartós divat, nem lehet tudni. Mindenesetre a gyártók gyorsan meglovagolják a hullámot, az Express cég például nyakkendő és ingpárosító online eszközt használ a weboldalán, ahol megmutatja, melyik inghez mely nyakkendő illik. Az aktuális nyakkendőtrendet képekben a Band of outsiders vagy az Alexander Olch férfidivat cégek kollekciójában érdemes áttekinteni, az egymáshoz passzoló modellekkel pedig itt érdemes játszani. (fenti kép: Band of outsiders)


Ne maradj le semmiről!

KOMMENTEK

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta