OFFLINE

V-kivágást a bokacsizmára!

2007. november 9., péntek 13:30

Már augusztus elején előre láttuk, hogy a hidegebb szezon irányadó divatja a lábbelik terén a bokacsizma lesz. A dolog annyira bejött, hogy azóta külön posztot kaptak a lakkból készült bokacsizmák is, most pedig a V-kivágásra szeretnénk felhívni azok figyelmét, akik esetleg még mindig nem döntötték el, milyen lábbelit vegyenek ebből az ingencsak aktuális típusból (ha egyáltalán akarnak venni belőle).

Hogy a V-kivágás mennyire elterjedt, azt az is jelzi, hogy a Barneys nagyáruház webshopjának cipős részlege rögtön az első oldalon több ilyen fazonú bokacsizmát is kínál. A képen látható darab a Constume National kreálmánya és röpke 500 dollárba kerül, azaz nyolcvanezer forint fölött van. Álmodozni persze ettől még lehet, mondjuk a szintén elöl V alakú MiuMiu bokacsizmáról, ami ráadásul egy gondolattal olcsóbb is, az ára mindössze 475 dolcsi.

A beruházás előtt persze gondoljuk át, van-e mihez felvenni egy ilyen cipőt, hiszen kiindulásnak rögtön csak a szoknyák és ruhák jöhetnek szóba, mivel a nadrágszár alól kikukucskáló V-kivágás szigorúan ellenjavallt.

Ne maradj le semmiről!

KOMMENTEK

Blogok, amiket olvasunk

MENŐ LAKÁS Hangulatos nappalik fehér téglákkal

A fehérre festett téglafal olyan visszafogott dizájnelem, ami egyből érdekesebbé tesz bármilyen lakást. Mutatjuk a jó példákat: modern, szellős, világos.

KETTŐS MÉRCE Kinek járjanak a segélyek?

Aki megérdemli? Aki rászorul? Aki balszerencsés? Az igazságos újraelosztás rendszere nem is olyan egyszerű.

GADGET Menő mobil 26 ezer alatt

A Xiaomi Redmi 4A az egyik legkedveltebb telefon hazánkban a gyártó kínálatából. Nem is csoda, mert ilyen tudást ilyen áron kevesen adnak!
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta