OFFLINE

Vásár és a budai Skála darabjai a WAMP-on

2007. november 6., kedd 07:20

Mostantól ismét belső térben, a Gödörben lesz a WAMP, a medence alatt.
 
Ezúttal a kiemelt téma az építészet, amihez kiállítások, előadások kapcsolódnak, de aki szimplán vásárolni szeretne, szokás szerint több mint száz dizájner árui között válogathat. A helyszínen először lehet megnézni és kipróbálni a KÉK (Kortárs Építészeti Központ) építészének, Vidó Nórának a WAMP számára készült alkotása. Ez a budai Skála darabjait felhasználó öltözőfülke, amelyet a bécsi közönség az október 19-21-ig tartó Blickfang Design vásáron a WAMP standon már tesztelhetett. A 15 órától induló, építészek által tartott előadás címe: Médiahomlokzat Budapesten: a Design Hotel.

Szerkesztőségi tippünk: karácsonyig már csak két WAMP van a láthatáron, a novemberin biztosan kisebb lesz a tülekedés. További infó a kísérőprogramokról itt.

Időpont: november 11., vasárnap
Helyszín: Gödör Klub – Erzsébet tér

Ne maradj le semmiről!

KOMMENTEK

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta