OFFLINE

Hordaná a vállán bakancsát?

2007. november 5., hétfő 09:37Ön a bakancsában tárolja a bankkártyáját? És a rúzsát? Pedig megtehetné. Ne ijedjen meg, ez nem egy eltévedt okfejtés a rossz közbiztonságról, nem is egy paranoid félelem a tárgyak elvesztésétől, de még csak nem is egy tippgyűjtemény szórakozni indulóknak. Egyszerűen egy meghökkentő dizájntermékről van szó. A bécsi Kalivod'art (Führichgasse 4) kirakatában akadtunk rá ezekre a csizmaformájú táskákra. Az első pillanatban bizarrnak ható kombinációnak tervezői szempontból logikus magyarázata lehet. Táskát úgyis a cipőhöz választunk. Miért ne lehetne összegyúrni őket? Hogy mennyire praktikus bakancstalpat cipelni a vállunkon az azért elgondolkoztató. Ráadásul nekünk fogalmunk sincs, hogy röhögjünk-e a jelenségen, vagy vegyünk egyet azonnal. Hát önnek?

Ne maradj le semmiről!

KOMMENTEK

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta