Hasszőrtanácsok csupasz férfiaknak

A képen látható termék neve Bodygroom. Testszőrtelenítésre fejlesztette ki a Philips. Férfiaknak. Akkus, de vízálló, ezért a zuhany alatt is használható, és 7-10.000 Ft körüli áron szerezhető be. A gyártó rengeteg vicces és praktikus tanácsot ad az alkalmazásához. Hadd emeljünk ki ezek közül a tippek közül három haj- (illetve szőr-) meresztőt annak reményében, hogy olvasóinkat elmélkedésre és hozzászólásírásra inspiráljuk majd velük - ha azonnali férfiborotválásra nem is feltétlenül.

1. Formatervezésénél fogva a Bodygroom állítólag különösen alkalmas önálló hátborotválásra. Első ránézésre nem kimondottan egyértelmű, hogy a készülék mivel teszi olyan rendkívül kényelmessé azt, hogy az ember a saját hátát kapirgálja vele, ezért ha olvassa ezt valaki, aki már próbálkozott a mutatvánnyal, kérjük, mindenképpen számoljon be az eredményekről.

2. A férfiak, ha kedvük tartja és van nekik, ne borotválják le teljes hasszőrzetüket. Lee Kynaston, a Men's Health magazin borbélyszerkesztője ragaszkodik hozzá, hogy szexi, ha egy keskeny csíkocskát meghagynak a fazonírozható hasú pasik. A diszkrét vonalnak az ágyéktól fölfelé, a köldök irányában kell haladnia, illetve azon is túl.

3. A szőr mellé némi mellizommal is megáldott férfiak állítólag még izmosabbnak látszanak továbbá, ha megfelelőre borotválják a mellkasukat. A daliásító fazon csak alul, a mellizmok alatt csupasz, a szépen domboruló mellkason azonban érdemes meghagyni, ami kinő belőle. Ez természetesen csak a kulcscsontig terjedő zónára vonatkozik, ugyanis a pólónyakból egyetlen szál sem kandikálhat ki.

Oszd meg másokkal is!
Mustra