OFFLINE

Illatozna gyümölcsszagú blúzban?

2007. november 1., csütörtök 07:55


Egy olasz cég felveszi a tétova küzdelmet a parfümbiznisszel és illatosított blúzokat és ingeket dob piacra. A Reuters szerint az 1933 óta működő Tessitura Taiana nevű cég a jövő év elején akarja bevezetni a gyümölcsillatúra szagosított ruhákat. A narancs, citrom, eper és kávé illatok lényege a cég szóvivője szerint az, hogy ezáltal a blúz “nemcsak az öltözék része lesz, hanem meghatározó jelleget is ad neki”. Az illatokat “beleszövik” a blúzokba és ingekbe úgy, hogy frissek maradnak még néhány mosás után is. A szóvivő azt nem tudta megmondani, hogy pontosan mennyi ideig pompázhatunk eperillatban, hiszen még csak tesztelik a termékeket, de állítólag több mint tíz mosás erejéig tart a hatás. A kérdés az, hogy tényleg akarjuk-e, hogy úgy tűnjünk, mint ha most szakítottak volna minket a narancsfáról. Ön szeretné?

Ne maradj le semmiről!

KOMMENTEK

 • 2007.11.01 09:08:05pandilla

  Nem! Nincs is rosszabb a mű eper illatnál. Fúj....

 • 2007.11.01 12:49:58greencurse

  Kávé....

 • 2007.11.01 14:05:27nafretiti

  Attól függ mennyire mű az illat! Ha fincsi ízléses (mondjuk parfüm jellegű), akkor jöhet a gyülölcs :)

 • 2007.11.01 14:30:13venuswoman

  pffff na ilyen nem kéne :P mint az ilyen virág -meg csokiillatú füzetek, olyan émelyítő... és h egy ruha, ami aztán keveredik a saját mindenféle trutyim szagával... amúgy parfümből se bírom az ilyen műgyümölcsillatúakat, kivétel a DKNY Be Delicious, az a kedvenc parfümöm ^^

 • 2007.11.02 00:17:09sys

  én kifejezetten szeretem a gyümölcsillatú parfümöt, pl. az Escada szezonális cuccait -- persze ezzel az a baj, hogy csak 1 évig kapható, szal ha megszerettem, jól be kell vásárolni belőle.  de ez az illatosított ruha sztem hülyeség. ha illatozni akarok, ott a parfüm, nem? és ha csak 10 mosásig tart az illata, nagyon nem éri meg.

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta