OFFLINE

Ruhapárosító program vásárlás előtt

2007. október 26., péntek 08:54

Már a Spinédzserek című örökbecsű filmben irigykedhettünk a főhős Cher Horowitz-ra, hogy reggelente érintőképernyős számítógépe segítségével dönti el, hogy melyik szoknyájához milyen pólót és táskát húzzon fel. Tizenkét év elteltével végre élőben is kipróbálhatjuk - igaz tét nélkül és egy fejetlen próbabán. De ne legyünk telhetetlenek, néha jó valamit csak úgy csinálni. Ráadásul mindez mit sem von le a holland Oilily cég honlapjának értékéből.

Már maga a piros bazsarózsás, elölkötős kabátka látványa intenzív nyálcsorgatásra ösztönöz, de a teljesen fejvesztett állapotot a drag-and-drop technikával működő ruhapárosító program, és az azt kiegészítő ruhaajánló idézi elő. Még szerencse, hogy nem lehet azonnal megvenni őket, különben tutira eladósodnánk hónapokra. Külön jótétemény a Sorstól, hogy kis hazánkban sem boltjuk, sem forgalmazójuk, így tutira nem kell félni attól, hogy a cég valamelyik extrémen burjánzó összeállítására költjük a fizetésünk. Ezért most csupán játékra bíztatjuk Önöket. (Sajnos, tegyük hozzá.)

Eklektikus példa: tehenészlányos, kockás inghez virágos szoknya:

 

Ne maradj le semmiről!

KOMMENTEK

 • 2007.10.27 11:27:12Verbalis Inkontinencia

  Jajistenem, igazi etnós-bölcsészes-turkálós fílingje van!

  De tudnék örülni egy Oilily boltnak Magyarországon...

  Addig marad a turkesztán...

 • 2007.10.27 11:28:53Flora2

  Nagyon teccik! A honlap is, a program is, még a ruhák is. Miért is nincs nálunk sem boltjuk, sem forgalmazójuk?

 • 2007.10.27 13:51:56fedaykin

  Nagyon szeretem az Oilily cuccokat, a táskákat is - ezt már azt hiszem írtam is egyszer -, de legfőképpen a gyerekruhákat. Csak nagyon drágák.  Egyébként az ebayen rengeteg Oililyt lehet kapni, és normálisabb áron, mint a boltokban.

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta