A leggings-viselés leginkább elfogadható módja

Bréking! Megtaláltuk az eddig általunk is többször leszólt leggings egyetlen elfogadható viselési módját. A választ az első fagy hozta meg nekünk.
 
 
(Az illusztráción látható modell jobb lábán lévő leggings szárát szemléltetés végett húztuk ki a csizmából, hogy látassuk az alatta található szürke zoknit.)  
 
Az egyetlen elfogadható viselési mód tulajdonképpen kettő: a): magas sarkús-lábszármelegítős b): csizmás.
Az a) eljárás a következő: szép, de csípős őszi időben felvesszük a háromnegyedes, lehetőleg pamut leggings-ünket, melyhez egy zárt magas sarkú cipőt társítunk. A cipőre nagyon divatos lábszármelegítőt húzunk, így a térd nem villan ki, nem fázik, megjelenésünk viszont egyedi, figyelemfelkeltő lesz.
 
A b) variáció: a háromnegyedes leggings-ünkhöz hűvösebb időben térdig érő csizmát öltünk. És ez az igazi szabadság: mivel semmi sem látszik belőle, friss, elegáns külsőnkhöz akár télapómintás zokninkat is felvehetjük, ha épp azt találjuk a legkényelmesebbnek. Mindeközben élvezhetjük a leggings előnyeit, melynek legfőbbike, hogy nem bőrirritáló nájlonból van, és nem kell állandóan igazgatni, mint a lábfejes harisnyákat.
 
(A képen látható leggings egy külföldi Bershka üzletből származik, ami egyelőre még nincs Magyarországon, de titkos információink szerint mindjárt lesz, méghozzá a Vörösmarty téren. Ha ismernek hazánkban is pamut leggings-lelőhelyeket, osszák meg velünk!)  
 
Oszd meg másokkal is!
Mustra