OFFLINE

Fel szokta venni az ellenkező nem ruháit?

2007. október 23., kedd 09:20

Találtunk egy jópofa Gap reklámot, ami ráadásul elgondolkodtató is (bár minden reklám ilyen lenne!). Az történik benne, hogy Claire Danes Az Incselkedő Nő, Patrick Wilson pedig A Tökéletes Férfi (naná, hogy az!), és persze mind a ketten csakis Gapben járnak. Járnak? mit járnak, táncolnak! ...aztán adódik egy kis probléma, de Az Incselkedő Nő nem hagyja magát, és végülis ő lesz a győztes (naná, hogy ő!). De inkább tessék megnézni ahelyett, hogy én mesélném el.Hát ez az, amit egy férfi soha nem tehet meg: hogy fölvesz egy női ruhadarabot. Ellenkező irányban azonban nagyon is működik a dolog: egy nő csak még nőiesebb lesz attól, ha felvesz mondjuk egy jól kiválasztott férfiinget, esetleg talál magának egy jópofa nyakkendőt egy partihoz, na és persze ha méretproblémák nincsenek, Claire Danes-hez hasonlóan más csajok is felvehetnek egy nem is unisex, hanem egyenesen férfiaknak készült nadrágot, és hamvasak tudnak maradni.

Távol álljon tőlünk, hogy ehelyütt transzvesztitizmusra buzdítsunk, de azért szívesen hallanánk női olvasóinktól, hogy velük előfordult-e már, hogy belenyúltak egy férfi ruhásszekrényébe. Persze a női ruhákkal kacérkodó pasiktól se ijedünk meg, de ezen a téren az élménybeszámolóban tessék szigorúan a divatra koncentrálni.

Ne maradj le semmiről!

KOMMENTEK

 • 2007.10.23 13:54:01valah

  Történetesen a páromnak rendszeresen veszünk női nadrágot. :o)

  Még senki nem buzizta le emiatt, bár az eladók többnyire hülyén néznek.

 • 2007.10.23 14:09:26tistedur

  nekem csodás férfiing kollekcióm van..:)

 • 2007.10.23 14:36:13kocsi

  Nekem van egy fiú ikertestvérem és régebben szinte rendszeresen jártunk egymás ruháiban, de még most is van néhány cuccunk, amit közösnek tekintünk. :))

  Szerintünk jó muri...:))

 • 2007.10.23 14:42:11fedaykin

  Rendszeresen rájárok az ingekre :-))

 • 2007.10.23 15:04:31Watanabe Shun

  Az egyik barátom évekig hordott egy Gap női kapucnist. Aztán a minap kicsit fáztam, amikor nála voltam, odaadta, hogy vegyem fel, és én voltam az első, akinek feltűnt, hogy a gyártó nőknek szánta a darabot. ;)

  Egy másik haverom meg rendszeresen esik abba a hibába, hogy a cipőboltokban női sportcipőket választ ki, mert "annak tetszik a színe" csak sajnos szegény sosem talál 46-ost... :D

 • 2007.10.23 16:01:47janesz0510

  a párom is rendszeresen hord fiús ruhákat.De ha mi férfiak nőiesen öltözködnénk akkor meg lennénk bélyegezve hogy homokoskok vagyunk.Pedig ha jól hallottam hódit a nylonharisnya a férfiak körébe.(nekem nincs)Ez nem igazság.

 • 2007.10.23 16:15:13CarrieBradshaw

  Most vettem az eladó javaslatára egy Levis ffi farmeringet, mivel nem ment rám egy női sem, pedig nem vagyok egy debella...:-).

  Az összes barátnőm megkérdezte, hogy hol kaptam L-es női farmeringet..:-))))

 • 2007.10.23 17:26:22E.

  ezzel már a gas is próbálkozik  www.topestilo.com/tendencia/el-boyfriends-jeans-de-gas/

 • 2007.10.23 17:57:54sys

  persze, nyakkendő, ing, zakó, kapucnis fölső, kabát... de egyszerre csak egy, és valami hipernőcis kiegészítővel (szűk dekoltált fölső, miniszoknya, neccharisnya, magassarkú. stb.) mondjuk nekem olyan alakom van, amivel véletlenül se néznek pasinak (mármint nem szupermodell, hanem elég föltűnő domborulataim vannak olyan helyeken, ahol egy pasinak tuti nincsenek ;)), szóval én bátran hordok férfiruhát. az viszont nem tetszik, ha tök fiús alkatú csajokon az összes ruha tök fiús -- bár pár barátomnak meg éppen ez jön be.  az meg tényleg tök gáz, hogy mifelénk a pasik "megendedett" ruhatára ennyire be van határolva, pedig a megfelelő lábú pasi a megfelelő szoknyában sztem elég guszta tud lenni. Brad Pitt a Trójában pl :) vagy egy szép magas pasi egy földig érő, egyenes szabású szoknyában (mint a hosszú pincérkötény). metroszexuálisok rulez.

 • 2007.10.23 19:23:11dzsedofka

  sys: gót vagy goabulikon akad szép szoknyás fiú tucatjával:)  párhuzamos reklám: sajna már nem emlékszem, hogy mit reklámoztak, de volt egy átöltözős, ahol a fiúnak öltözött lány és a lánynak öltözött fiú egymánsak estek egy partin. nagyon szépen volt fényképezve emlékeim szerint és elég erotikusra sikeredett.

 • 2007.10.24 15:00:22Marla

  Középiskolás koromban az egyik kedvenc ruhatáram apukám szekrénye volt.

  De ma is gyakran felveszem a Kedvesem ruháit, amit Ő nem igazán díjaz , de kit érdekel. :))

 • 2007.10.24 22:05:25Verbalis Inkontinencia

  Én ffi alsógatyában alszom. Tök kényelmes. Ráadásul egy csomó férficuccot sokkal finomabb anyagból csinálnak, mint a nőiket, ritkább a műszál is.

  Ráadásul szeretem a bakancsokat, túraszandált, de nőiben olyan ritkán találok jót! Nem egyszer szólt már az eladó, mikor egy -egy klasszabb darabra rákérdeztem, van-e kisebb, hogy az a ffi fazon... :(

  A filmecske meg egyenesen cuki

 • 2007.10.25 07:57:40sultzoldparadicsom

  a túraholmik azok általában férfi cuccok, itthonra turcis férfiingek Ok, de azért nem szabad túlzásba vinni a dolgokat

 • 2008.01.13 10:18:56Betty18

  A párom is női nadrágot hord. De nem ő az egyetlen, aki fiúk közül lány holmit hord. :)))

  Amikor elmegyek harisnyát venni magamnak, rendszeresen velem jön, mert nagyon szereti hordani és hogy vegyek neki. Elhiszem, a nejlonharisnya tényleg kényelmes, a suliban is hordja pár pasi. Elsőnek buziságnak tartottam, hogy férfiak meg a neylonharisnya. De most már úgy látom, hogy ha már gyártanak férfiak részére is nejlonharisnyát, akkor teljesen nyugodtan felvállalhatják, attól még heteroszexuálisok maradnak.

 • 2008.01.13 10:41:35nafretiti

  nejlonharisnya ffin??? fú,de kiábrándító lehet!!!Pamut 'cicanadrág' az oké,ha hideg van,de hogy nejlon... ez olyan bakchem-es,aki tangát is felvesz.

 • 2008.01.13 10:56:16nafretiti

  jav.: beckham

 • 2008.01.13 12:10:44Betty18

  a múlt héten az utcán is láttam pasin nejlonharisnyát, Budapesten az Oktogonnál az újságárús előtt

 • 2008.01.13 13:51:44nafretiti

  Elhiszem,hogy láttál,nem ezt kérdőjeleztem meg! Nekem nem jön be,és az én pasimnak se szerncsére és azt gondolom,hogy bár biztos akadnak hívei,nagy tömegben nem fog elterjedni.. és nem véletlenül.

 • 2008.04.03 07:51:24Annácska19

  A barátnőmmel az Árkád áruházban dolgozunk, mint eladók egy divatárú üzletben. Már elég sokszor tapasztaltuk, hogy a fiúk, amikor mennek nadrágot próbálni, kilátszik a nadrág derekánál a nejlonharisnya, amikor kijönnek a tükörhöz megnézni magukat. Sokszor megmosolyogjuk, de már megszoktuk. Ugyan annyi joggal vehetnek fel ők is nejlonharisnyát, mint mi. Amúgy, sok fiútól megkérdezzük, ha nem talál nadrágot a férfi méretek között, akkor nézze meg a női kollekciót. Elég sok férfi választ női nadrágot magára, valahogy a szabása jobban tetszik nekik, de ehhez én nem értek. pá..

 • 2008.04.19 23:45:29Apuka2

  Azoknak akik nagyon tájékozatlanok ebben a témában . Amit nem láttok az nem jelenti azt, hogy nem is létezik. és a látszat néha csal. Nem a ruha anyaga, minősége határozza meg a nemi identitást.  Igen, Magam is előszeretettel viselem a mindennapokban nyilvánosan térdnadrágos változatban is, 15-den től 70 den ig. Ami számomra kellemes komfort érzetet adó egészséges praktikus viselet., ami egykoron a férfiak ruhatárához tartozott. A nők tulajdonították el tőlünk férfiaktól a harisnyanadrágot, és napjainkra a teljes férfi ruhatár repertoárját. www.férfiharisnya.lap.hu így tehát miért ne hordhatnánk újra mi is.  Mit szólnátok lányok ha még mindig nem hordhatnátok nadrágot, és az összes többit ami egykoron csak a férfiaké volt.

  És mivel volt egy kezdeményező bátor hölgy aki kivívta a hölgyeknek is a nadrágot, így nyitottá vált a teljes férfi ruhatár uniszexesítése a hölgyek részére.

  Miért ne tehetnénk mi is férfiak ugyanezt persze most itt nem az anatómiailag eltérő ruhadarabokra gondolok, (melltartó stb) álltalába a férfiaknak is két lábuk van.  Nézzétek meg a férfiharisnya.lap.hu oldalt ott több tucat férfi harisnyanadrágot lehet vásárolni. Hazai bolt a harisnyadiszkont.hu 1998-óta gyártanak nekünk férfiaknak is vékony micro és nylon harisnyanadrágokat amit minden férfi társamnak csak ajánlani tudom, nagyon kellemes praktikus és maximális komfort érzetet biztosító ruhadarab. 15-den tól 100-den ig Én rendszeres viselője vagyok még térdnadrágos változatban is. A farmer alá kimondottan sokkal praktikusabb egy vékony nylon a pamuttal ellentétben. Több éves tapasztalattal a hátam mögött állíthatom .Egyébként a lányoknak tanácsként, nyugodtan vegyenek akár 40-den ill 60-denes női micro harisnyát mivel az olcsóbb és valójában nem sok különbség van a férfi változat között.  Leírok néhány jó tulajdonságát a harisnyanadrágról amit a lányok javarésze sajnos nem tud.

  A harisnyanadrágot nem csak a hideg ellen lehet bevetni, alkalmazni.

  Azon felül, hogy praktikus, egyszerű, egészséges, és a lányok kivitelében még erotikus is azon felül nagyon kellemes kiegészítője a ruhatárainknak legyen az férfi ill nő.

  Egészséges mert a harisnyák kompressziós hatásának köszönhetően elkerülhető ill kezelhető az érrendszeri betegségek kialakulása megléte. Masszírozó hatásának köszönhetően serkenti a vér keringését és így revitalizálja a lábat, nem szorítja el bokánál a vérkeringést a zoknival szemben. Praktikus mert akár lehet három az egyben is , zokni, alsónadrág, és meleg alsó, annyira melegít amennyire szükséges, nem nedv szívó, és nem izzaszt le ha helyiségben tartózkodunk. Kis helyen elfér, nem veszik el mindig a párja, és ami még nagyon jó, hogy a lábbelik is sokkal kényelmesebbek csak harisnyával viselve. Valamint a térdnadrágunkat is lehet viselni szinte egész évben.  Tisztelt hölgyeim, igen hihetetlennek tűnik tájékozatlan embereknek,de forgalmaznak férfiaknak is nylon harisnyanadrágot. Ami anyagában nem különbözik a női változattól, csak annyiban tér el, hogy a fan résznél nagyobb a varrás rész. Én már elég régóta viselem és mondhatom, hogy nagyon praktikus kellemes egészséges viselet. Egyébként már 15-den től gyártják ami ugyanolyan vékony mint a női, vannak férfi termékek amiket még sliccel is elláttak, rajtam is éppen egy 15-denes slicces fekete darab van . És hát elmondhatom farmer alatt rendkívül kényelmes a jéger gatyóval ellentétben és csak éppen annyira melegít amennyire szükséges, zárt helyen meg nem izzaszt le. Tehát csak tanácsolni tudnám minden kinek, legyen az nő, vagy férfi. És mielőtt bárminemű előítéletekkel zúdítanának minket férfiakat ez miatt, azoknak tanácsolnám nézzen utána a www.férfiharisnya.lap.hu oldalon több tucat gyártó és forgalmazó látható.

  TI MIT SZÓLNÁTOK AHOZ HA MÉG MINDIG CSAK A FÉRFIAK RUHATÁRÁBA TARTOZNA A NADRÁG ÉS SOK MINDEN MÁS.  Lehet , hogy itt a fórumozó hölgyek között is akadna jó néhány férj , barát aki szívesen ki próbálná csak a hiúsági kérdések, és a hölgyek nem megfelelő hozzá állásának köszönhetően nem mernek elő állni ezzel a dologgal. Én nyilvánosan is hordom térdnadrágos változatban, és azért elmondhatom nem egyszer kaptam elismerő szavakat. Egyébként rengeteg férfi hordja titkon a fent említett probléma miatt, ezért is kezdték el gyártani a neves világ márkák is a férfi terméket, mert van rá igény.  www.férfiharisnya.lap.hu rengeteg forgalmazó és gyártó megtalálható itt.  Egy két gyermekes boldog házasságban élő családapa.

 • 2008.05.03 01:42:23balazsman

  huh, valaki nagyon nekiállt gerillamarketingelni az üzletét, csak kár, hogy 4-szer fogalmazta meg ugyanazt pár szó eltéréssel egy kommentben...

Blogok, amiket olvasunk

MENŐ LAKÁS Hangulatos nappalik fehér téglákkal

A fehérre festett téglafal olyan visszafogott dizájnelem, ami egyből érdekesebbé tesz bármilyen lakást. Mutatjuk a jó példákat: modern, szellős, világos.

KETTŐS MÉRCE Kinek járjanak a segélyek?

Aki megérdemli? Aki rászorul? Aki balszerencsés? Az igazságos újraelosztás rendszere nem is olyan egyszerű.

GADGET Menő mobil 26 ezer alatt

A Xiaomi Redmi 4A az egyik legkedveltebb telefon hazánkban a gyártó kínálatából. Nem is csoda, mert ilyen tudást ilyen áron kevesen adnak!
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta