OFFLINE

Sienna Miller Knightley arcát akarja

2007. október 22., hétfő 17:30A szőke színésznő, aki egy ideje ruhákat is tervez a Twenty8Twelve márkanévvel, azt szeretné, ha Keira Knightley lenne a kollekció arca. Bár hivatalosan semmi ilyesmit nem fontolgat, azért kifejtette a FemaleFirstnek, hogy imádná, ha Keira képviselné a márkát. „Imádom az arcát!” – mondta Miller a Karib-tenger kalózai főhőséről, Keira Knightley-ról. Sienna Miller erről új filmje, az Interview londoni premierje alkalmával beszélt, és nevetve hozzátette, hogy ez egy lépcsőfokkal való visszalépést jelentene Keirának. A korábban divattervezői kreációkban afrikai harcosok feje fölött ellebegő Knightley ugyanis a Chanel arca jelenleg. Miller hozzátette: „mivel barátok vagyunk, tulajdonképpen rábeszélhetném valahogy”.

Ne maradj le semmiről!

KOMMENTEK

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta