OFFLINE

Fényképezze le szocialista ruhacímkéjét!

2007. október 19., péntek 15:55

 
Online ruhacímke gyűjtést rendez aktuális, Kirakat: divat a szocializmusban című kiállításához kapcsolódva a Magyar Történeti Múzeum. Arra bíztatnak mindenkit, hogy nézzen körül szekrényében, és ha talál a szocialista időszakból maradt ruhát (és annak címkéjét), fotózza le, és töltse fel a múzeum honlapjára. Megnéztük, a procedúra nagyon egyszerű, két klikk és kész, plusz üzenni is lehet. A szervezők tárgynyereményeket nem helyeztek kilátásba, de azt ígérik, hogy a honlapra kiraknak minden beküldött címkét.

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta