A Converse cipő tisztítás rejtelmei

Ez a cikk arról szól, mit tehet a egyszeri Converse-függő, ha azon kapja magát, hogy imádott tornacipője mocskos, de gusztustalanul. A cikk alapján elsajátított hasznos tudás egyéb tornacipők esetében is alkalmazható.

Először: mossa ki kímélő programon a mosógépben. Az anyagsérülés magasszintű védelme érdekében tegye bele egy használaton kívüli párnahuzatba.
Másodszor: miközben a mosógép mos, a cipőfűzőt áztassa be egy kis mosóporral, vagy fehérítővel. A cipőfűző mindig szutykosabb azon a részen, ahol a lyukat védő fémmel érintkezik. Azon a részen érdemes az áztatás előtt szappannal is bedörzsölni.
Harmadszor: vegye kezelésbe az orrnál található gumifelületet, amit sajnos a mosógép sem tisztít maradéktalanul. Alábbi képsorozatunk dokumentarista jelleggel örökíti meg ezt a folyamatot:

1) Készítse elő a célcipő(ke)t és a fehérítőt - esetünkben Domestost.


2) Vessen egy utolsó pillantást a csúnya, mocskos gumifelületre.

3) Cseppentsen egy csepp Domestost a rongyra és apró, dörzsölő mozdulatokkal essen neki a kosznak. Vigyázzon, hogy a textilt ne érje, mert különben ott is fehér lesz, ahol nem akarja, hogy fehér legyen. Akár gumikesztyűt is húzhat a művelethez.

4) Ilyen volt, ilyen lett! Tekintse meg a különbséget, engedje, hogy a megérdemelt büszkeség szétáradjon testében.

5) Gyönyörködjön megtisztított kedvenceiben. Ráadásul a Mammut 1-ben található O'Neill-Converse boltban leárazás van. Nyomás!

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek