OFFLINE

Ragály, trend vagy véletlen? Eltonon is Madonna szemüvege!

2007. október 17., szerda 17:08

Pár hete górcső alá vettük Madonna egy kevésbé jól sikerült ruhaösszeállítását, amelynek a részét képezte egy rózsaszínre árnyalt szemüveg. Sajnos most már biztos, hogy Elton John továbbra sem olvassa a Tejben-vajbant, mert a múlt héten fogta magát, és a teniszcsillag, Lindsay Davenport babáját egy igen-igen hasonló pápaszemben ment el meglátogatni. Döbbenetünkben nem is tudjuk, mit gondoljunk a kép láttán. Vajon ezek szerint ez a divat? Vagy azóta, hogy Elton és Madonna kibékültek, már annyira összemelegedtek, hogy közös a szemüvegkollekciójuk? Esetleg valami kedvező élettani hatása lehet a rózsaszínbenlátásnak, amit a sztárok már tudnak, csak nekünk nem mondja meg senki? Mindenesetre kétségtelen, hogy Elton még rosszabbul néz ki ebben a szemüvegben, mint Madonna.

Ne maradj le semmiről!

KOMMENTEK

 • 2007.10.17 17:40:25nafretiti

  Arra nem gondoltatok, hogy vannak olyanok akiket baromira nem érdekel, hogy mi az épp egyes rétegek által aktuálisnak tartott "trend"??? Amúgy még mindig jobb ez a színes lencse, mint azok a tuskó, fél arcot eltakaró és a legtöbb embernek rosszul álló hatalmas szemüvegek.

 • 2007.10.17 19:56:44pandilla

  Így van. Miért kell mindig baromi trendinek lenni? Mindenki azt hord amit akar, és amiben jól érzi magát.

 • 2007.10.17 19:58:18Madmoazell

  Csak nekem tűnik úgy, hogy a 2 szemüveg még csak nem is nagyon hasonlít?

  Madonnáé hosszúkás alakú, műanyag (vagy mittomén), vastag keretes, és tényleg rózsaszín, Eltonnak narancsosabb az üvege, kerek, de nincs kerete, és a szárai fémből vannak. Most akkor mi van?? • 2007.10.18 00:57:21Té, mint Tamás

  Madonna szemüvege nem volt rossz, ez mondjuk nem tetszik, de hála az égnek, hogy reggel egyikük sem gondolta úgy, hogy légynek öltözik.

Blogok, amiket olvasunk

MENŐ LAKÁS Hangulatos nappalik fehér téglákkal

A fehérre festett téglafal olyan visszafogott dizájnelem, ami egyből érdekesebbé tesz bármilyen lakást. Mutatjuk a jó példákat: modern, szellős, világos.

KETTŐS MÉRCE Kinek járjanak a segélyek?

Aki megérdemli? Aki rászorul? Aki balszerencsés? Az igazságos újraelosztás rendszere nem is olyan egyszerű.

GADGET Menő mobil 26 ezer alatt

A Xiaomi Redmi 4A az egyik legkedveltebb telefon hazánkban a gyártó kínálatából. Nem is csoda, mert ilyen tudást ilyen áron kevesen adnak!
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta