OFFLINE

Közeleg a farsang, öltözzön anorexiásnak!

2007. október 16., kedd 07:40


Nem vagyok meggyőződve arról, hogy Magyarországon a Halloween akkora hype, mint az Egyesült Államokban, úgyhogy inkább ironikus beöltözőknek, farsangra ajánlom az eltorzult testkép súlyos betegsége, az anorexia nervosa ihlette Halloween-jelmezt. A 3wishes.com online szexifehérnemű és jelmezszaküzlet ebben az évben az unalomig ismert kurvás nővérke, kurvás ördög, kurvás rendőr és kurvás kurva-öltözékek mellett kurvás anorexiás jelmezt is készített. A 42.95 dollárért, vagyis 7600 forintért megrendelhető kosztümből sovány és molett nők számára tervezett modell is kapható. Feltehetően irónia vezette a kreatívokat, de nem tudtuk eldönteni, hogy állásfoglalásnak tekinthető-e a magas halálozási mutatóval rendelkező evészavar kifigurázása, vagy egyszerűen egy ügyes poén. Beöltözne anorexiásnak?

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta