OFFLINE

Kate Moss vére és egy "kövér" nő viszonya

2007. október 15., hétfő 09:57

A bal oldalon levő hölgyet valószínűleg nem kell bemutatni, a jobboldali viszont lehet, hogy nem mindenkinek ismerős. Ő Beth Ditto, a Gossip együttes rocker-frontnője, aki az NME magazin szerint 2006 legkúlabb embere volt, és azóta, hogy kicsit jobban ráterelődött a figyelem, divatikonként is funkcionál. Beth Ditto amerikai és "kövér". Nyilatkozatai szerint nem szereti azt a szót, hogy "túlsúlyos", mert ez azt fejezi ki, hogy van valami norma, amihez képest ő túlzottan súlyos lenne, Beth Ditto viszont kikéri magának, hogy őneki előírásokat szabjanak arra, hogy mennyi kiló legyen. Azt se szereti, hogy kötelező a hónaljszőrt borotválni, ezért ezt csak akkor teszi, ha pont kedve tartja, de a legjobban az bosszantja, hogy bizonyos George Bush és barátai miatt nem házasodhat össze a barátnőjével.

Beth Ditto az öltözködés terén is úgy érzi, hogy tökéletesen felette áll mindenféle trendnek vagy divatnak, és a elképesztő összeállításokban jelenik meg. Természetesen szóba se jönnek a dús idomokat ravaszul rejteni próbáló zsákszerű ruhák, és férfiasra sem veszi a dolgot, mint a Pa-Dö-Dő. Beth Ditto büszke arra, ami van neki, és így nem szégyell még egy szupermodell oldalán sem fényképezkedni.

A fenti képen egyébként elrejtettünk egy igazán különleges kiegészítőt is, a megfejtés pedig Kate Moss nyaklánca, amit minden bizonnyal Pete Doherty-től kapott romantikus ajándékként. Itt az alsó képen jobban látható. A nyaklánc medálja egy friss, piros vértől csillogó zsilettpenge. Őrülten csinos, ugye?

(képek: northfoto)

Ne maradj le semmiről!

KOMMENTEK

 • 2007.10.15 22:15:42kéti

  persze! milyen egy csúnya konzervatív ez a Bush, hogy még azt sem engedi, hogy összeházasodjon egy Lány barátnőjével! ezek után majd az következik, hogy a polgári esküvő után majd templomit is akarnak, nem?

 • 2007.10.15 22:26:30Flora2

  Én nem bánom a melegházasságot (szerintem le kell ütni az elavult gátakat), csak azt nem értem, hogy aki annyira liberális, hogy jogilag érvényesíttetni akarja az együttélését a társával, akkor miért olyan konzervatív, hogy formális házasságban gondolkodik?

 • 2007.10.15 22:36:01Lilienfeld

  Meglehetősen málnaszörpszínű az a vér... Különben uaz a medál volna, ami a felső képen B.D. gyöngykalárisán ékeskedik, még "vértelen"?

 • 2007.10.15 23:10:06Té, mint Tamás

  Kéti, Burda, a házasságnak jogi vonzata is van. Ha két homokos jogilag is össze akarja kötni az életét - na akkor lenne nekik fontos a házasság.

  Templomi esküvő? Hidd el Kéti, nem egy nagy dolog az. Lehet, hogy neked fontos, de jópáran megvannak nélküle.

 • 2007.10.16 04:52:00sh_peti

  Valójában a házasság egy szerződés két természetes személy között, ami jogi normákat rögzít és amit csak bíróság bonthat fel. Totál alkotmányellenes, az a diszkriminatív megkötés, amely szabályozza a szerződő felek nemét. Hihetetlen, hogy még létezhet ez a megkötés. Ha sehol nem szabad nem, bőrszin, etnikum, kor, stb. szerint hátrányosan megkülönböztetni az embereket, akkor hogy-hogy pont itt lehet?  Sajnos nem csak a politikusokat, hanem az alkotmánybírákat is elkapja a szentimentalizmus, ha a házasság kerül szóba.

 • 2007.10.16 08:08:47trogger

  "Az alsó képen jobban látható". Olyannyira, hogy a felsőn nem is szerepel. Még a csaj karkötője is tök más.

 • 2007.10.16 08:39:37Picinger

  Mert az alsó képen nem karkötő van rajta, hanem egy hajgumi van a csuklóján, ami a felső képen nem látszik a hajától...

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta