OFFLINE

Készítsen táskát utcai reklámplakátból!

2007. október 14., vasárnap 17:00

Bizonyára sokan emlékeznek arra, amikor technika órán egy újságpapírból és egy átlátszó mappából kellett tolltartót gyártani. Aki már akkor is úgy érzete, hogy ennél többre hivatott, ráadásul a Föld sorsát is szívén viseli, az a Design7 keretében most kiélheti magát. A Medence Csoport leendő főhadiszállásán, a Makett Laborban ugyanis ezen a hétvégén minden érdeklődő számára bemutatják, hogyan lehet trendi kiegészítőket készíteni a kidobásra szánt PVC-reklámbannerekből.

A mi fantáziánkra van bízva, hogy egy újrahasznosított retikült, bevásárlószatyrot, tornazsákot vagy bicklistáskát  fabrikálunk magunknak. Többféle molinóból lehet választani, nekünk például a Szépművészeti Múzeum Van Gogh-molinójára esett a választásunk. Ha valaki nem tud varrni, az sem gond, a szervezők ugyanis nem csak szakmai tanácsokat adnak, hanem utasításaink alapján meg is varrják az általunk kiötlött kiegészítőt.

Aki a Design7 keretein belül szervezett táskakészítésről lemaradt, ne aggódjon. A szervezők ugyanis karácsony előtt több hasonló workshopot szeretnének tartani. Így legalább biztos, hogy mindenki egyedi, személyre szabott ajándékot kap és a szilveszteri outfitre is marad pénz. Aki pedig nem érzi magát elég ügyesnek,  annak ajánljuk  figyelmébe az egyik résztvevő és kiállító, Mihálszky Helga Petra honlapját.

Ne maradj le semmiről!

KOMMENTEK

 • 2007.10.15 09:36:58celluxmag

  Nagyon hasznos, hogy kiraktátok ezt a posztot, így az időpontjának utolsó napján, este.... hát, köszi. Várjuk a további "FRISS" híreket is.

 • 2007.10.15 12:55:30hatR

  szerintem ez a post nem csak errol az egy alkalomrol szol, max egy apropo volt.  pr0balkozz majd karacsonykor. arrol szoltak elore :D

 • 2007.10.15 23:08:41celluxmag

  Gondolom meglepő, de vettem a fáradtságot és elolvastam az eredeti oldal leírását is. Tehát elsőre is felfogtam, hogy lesz karácsonykor ilyen lehetőség, azért köszi. Én pusztán az újdonságot hiányoltam a posztban, erre irányult a megjegyzésem. De bizonyára találkozunk majd ezzel itt karácsonykor is, úgy kábé 26-án reggel. :)

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta