OFFLINE

Öltözzön sok pénzből szigorúnak!

2007. október 11., csütörtök 12:15Szerdán mi is megírtuk, hogy a szezon fontos cipőtrendje a combközépig érő csizma. Látszik, hogy Jennifer Lopeznek is megvannak a divatügyileg naprakész informátorai, mert a napokban róla készült fotón éppen ilyenben feszít. A sildes-láncos micisapka George Michael 80'-as évek stílusát idézi, a tűsarkú csizmához pedig szorosan záródó, marcona kabátot választott az énekes-, filmcsillag. A fekete kompozícióval talán éppen sokat pletykált, ám meg nem erősített terhességét titkolja? (képek: northfoto)

Ne maradj le semmiről!

KOMMENTEK

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta