OFFLINE

Sajtperverzió: kecskére a sárgabarackot

2007. október 10., szerda 08:05

Aki még emlékszik a csokis Mese sajtra, az nem fog meglepődni, ha édesített sajtokról hall. A képen látható fajta azért érdemel figyelmet, mert egyrészt ez nem akármilyen sajt, hanem francia kecskesajt, másrészt annak a Mesének már úgyis régen vége - bár van, aki egy új fejezet megkezdését forszírozza. A képen sárgabarackkal és aszaltszilvával ízesített "chévre garni" látható. Az ízhatás, nem túl meglepő módon, pontosan olyan, mintha kecskesajthoz sárgabarackot ennénk. Hogy ez jó érzést kelt-e a szervezetünkben, azt csak akkor tudjuk meg, ha kipróbáljuk. Az enyémben csak mérsékelten keltett, ezért senki ne aggódjon, nem fogom előle elkapkodni az utolsó darabokat a Fény utcai piac SZEGA üzletéből.

UPDATE: most különösen érdemes szaladni a kecskesajtért, mert akció van. Amíg a leárazás tart, két darab csak 199 Ft!

Ne maradj le semmiről!

KOMMENTEK

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta