OFFLINE

Cipős túlélőcsomag nőknek

2007. október 6., szombat 10:35A Patriciafield túlélőcsomagja tartalmaz minden olyan felszerelést, amire egy nőnek szüksége lehet. Garantálja, hogy többet nem fogod kellemetlennek érezni a cipődet. Vannak benne különböző párnácskák, amiket talpbetétként vagy sarokbetétként lehet használni, és még olyan csík is, amit a bokapánt bőrrel érintkező felületére ragaszthatunk, hogy ne törje fel lábunkat. Továbbá olyan ragacs is van benne, amit a sarkunkhoz ragasztva nem kell többet küzdenünk a vízhólyagokkal. Ára 48$ (körülbelül 8500 forint). (forrás: Shoetime)

Ne maradj le semmiről!

KOMMENTEK

 • 2007.10.06 10:42:05suo tempore

  ennyiért már kapni lehet kényelmes cipőt is...

 • 2007.10.06 11:01:41fedaykin

  A Scholl és a Compeed is gyárt ilyeneket, szerintem ha a teljes kollekciót megveszem se kerül ennyibe, és akkor mindenből lesz több darab is. De az biztos, hogy nem adnak hozzá ilyen cuki kis dobozt :-)))  Suo Tempore: 8500 forintért azért még nem láttam olyan tűsarkút, aminek tökéletes volt a talpkiképzése. Ráadásul szerintem egy Jimmy Chou is simán feltörheti a lábadat, ha mondjuk táncolsz benne.

 • 2007.10.06 11:34:50suo tempore

  nyilván, de én cipőről beszéltem...mondjuk az is igaz,h sosem kellett tűsarkút hordanom, még az esküvőmön se :DDD

 • 2007.10.06 14:12:23Macaroon

  Csajok! Két dolgot szeretnék kérdezni, az egyik, hogy valóban létezik kényelmes magassarkú? Olyan talpkiképzéssel? Milyen árkategória? Márka?  A másik szívfájdalmamat leírom, tutira más is belefutott. Nem vagy vékony, sosem voltam, 44-es ruhát hordok.(kérlek ne gyertek a fogyással mert heti min. 5 de van hogy ennél is többet edzek, egészségesen étkezem ez van) Tavaly nagy örömemre felfedeztem, hogy a Dromedar farmerok 32-33-as mérete simán jó rám, elég sokat nyúlnak, olcsók, de nem bánom, mert nekem pont addig van rájuk szükségem, utána elhasználom kirándulni, motorozni. Bementem megnézni az idei faremrokat, szerintem nagyon jól néznek ki, és a 33-as méretből EGY fajta volt ami nagynehezen pár nap nyújtással most jó rám, az összes többi sehogyan, semmilyen módon. Ezer és egymillió fúrumon leírták már nők, akik nem 38-as méretet hordanak, hogy UGYANAZT a fazont szeretnénk hordani, csípőt, de akkorában, hogy ne vágjon be, esetleg jól szabott magas derekút, de könyörgöm!!! Tudjátok mit találtam a 33-as méret fölött? Kismama nadrág szintű valamiket, borzalmasak voltak! Van vki aki nem kisméretet hord és tud tippet adni hol lehet normál áron (ezek 3500 max áron vannak) streccs divatos farmert kapni ebben a méretben, JÓ SZABÁSSAL?

 • 2007.10.06 14:13:58Macaroon

  Ha kényeztetni szeretném magam az sem menne, szerintem drágább márkákból meg aztán főként esélytelen vagyok. Amúgy sorry az elütésekért.

 • 2007.10.06 14:17:14tyúkanyó

  Helyesen: Jimmy Choo

 • 2007.10.06 15:14:32suo tempore

  Macaroon  az én konfekcióméretem 52-es, átlag feletti testmagassággal súlyosbítva  érdekelnek a részletek és a kilátások? :)))

 • 2007.10.06 15:24:32bagaela

  Nekem van egy elég kényelmes magassarkum, az nem tüsarku, inkább kicsit retro feeling. Vagabond, most is Pearl néven fut,és ebben majdnem egy egész napot képes vagyok eltölteni.

  Meg ami szerintem kalsszoksokkal jobb egy hagyományos tüsarkunál, az a platform-tüsarku, annak legalább bélelve van a (miazmár) talppárnája.

  Viszont kényelmes tüsarkut az anatomia és a fizika szabályai miatt lehetetlenség, ebbe bele kell törödnünk sajnos :)

 • 2007.10.06 15:33:29Brizsitt

  Nekem sikerült megvennem életem legkényelmesebb tűsarkúját, Deichmann, 9900Ft, tiszta bőr, 5th Aveneu a márkája. Azért 2-3 napig tágítottam sámfával, de most már simán elrohangálok benne. Mondjuk a nagyobb bevásárlásokat nem ebben intézem. :))) Farmerügyben pedig mélyen együtt érzek. Eddig 1 db-ot találtam, ami hellyel-közzel oké, Orsay, 8999... Bízva a fogyásban :)))), kicsit drágállom.

 • 2007.10.06 16:36:16sourcherry

  Nekem a magassarkú szandik ölik meg a a lábam, pántok, stb, ahogy a magaság miatt csúszkálok benne mezítláb, jaj. Viszont csizma, félcipő nekem minden simán nagyon kényelmes, habár nem tűsarkúak hanem most divatos kicsit vastagabb sarkúak, de akár 10 centi magasak is, scholl partyfeet zselés féltalpbetét cucc bele, és semmit nem érzek benne. :)

 • 2007.10.06 17:07:00fedaykin

  Tyúkanyó: (szégyenkezve) nem is tudom, hogy ronthattam el...

 • 2007.10.06 17:52:05galli

  JIMMY CHOO helyesen nem pedig chou

 • 2007.10.06 18:07:00helviti

  Macaroon:  Átérzem a problémádat. Szerintem pont egy méret vagyunk. Nekem is 44-es nadrág kell, 33-asból egyetlen volt jó rám (Levi's 501-es, amit már sokszor emlegettem), de az is úgy, hogy eleinte alig mertem leülni benne, olyan szoros volt. Mostmár tökjól használható. De női farmert csak 32-esben láttam mindenhol, pedig nem olyan régen még az említett márkából is volt 33-as, aztán legutóbb felvilágosítottak, h már nem szállítanak csak 32-esig.  Egy tippem van, az pedig a békásmegyeri piac. Ott van egy farmeros stand, egy kedves duci nő az eladó. Nála legtöbbször találtam nadrágot. Már kb. 10 éve oda járok ha sehol máshol nincs. Mostanában nem nagyon voltam, ezért a mostani kínálatot nem ismerem, de ált. sok női sztreccsfarmerje volt. Egy biz. márka, a Costello gyárt - minőségben is - nagyon jó sztreccsnacikat, amiket pl. nála meg lehet venni, ezen kívül néhány butikban lehet h van. Nekem sok nadrágom volt tőlük; csípőfazonú, trapéz, magasderekú...  Azt nem garantálom h biztos van ott olyan amilyet te szeretnél, meg azért előfordul h várni kell, mert ekkor meg akkor fognak neki szállítani, de szvsz érdemes egyszer elnézni oda. Ja és az átlagár 5ezer+ Ft körül mozog, persze nem vagyok biztos benne h ez most is így van. Ha nem mondtam újat, akkor bocs.

 • 2007.10.06 18:47:54fedaykin

  Galli: még hányszor kérjek elnézést? :-))))  Basszus, EGYSZER rontom el, rögtön leszeditek a fejem :-)))

 • 2007.10.07 09:08:42Macaroon

  De örülök!!! Tudjátok de jó olvasni, hogy nem vagyunk egyedül. 33-as 501-es? Hát nem tudom azt fiatal koromban hordtam, most nem tudom elhinni, hogy feljönne rám, de azért benézek. A bajom a horror árral van, szóval meglesem a Baross utcai outletet hátha. Meg gondolkodom a nagy kínai piacban, csak oda mindig konkrét céllal robogok ki, pl. harisnyák, jó zoknik, sálak, sapkák, kesztyűk, mostanában elég jó felsők is, ezt ajánlom minden nem 38as méretűnek:) lefele bővölő mégsem kismama frankó cuccok vannak. Szal ott tervezem, h megnézem a farmerokat, de utálok ott próbálni:( Egy értelmes indokot mondjon valaki, hogy a rendes márkák miért nem gyártanak nagyobb méretet is? Nem akarok túlozni, de tán még az is lehet, hogy közel 50% érintett lenne a témában. Nehogymá mindenki 36ost hordjon mert még elhiszem.

 • 2007.10.07 09:59:47pandilla

  Macaroon: szívemből szóltál!!!! Én is épp farmer keresésben vagyok, és nem tudom elhinni, hogy nem lehet rám kapni! Pedig nem hiszem, hogy a 33-as farmer átlagon felüli lenne. Sajnos a nagy márkák magasról tesznek a normális, esetleg kicsit erősebb alkatra, pedig milyen jól járnának, ha gyártanának nagyobb méreteket is.  Én angol turiban szoktam nézelődni, nagyon sok szép szoknya, felső, és nadrág van nagyobb méretben is, elfogadható áron.

 • 2007.10.07 13:45:15szoffi

  En meg nyaron vettem egy fekete, szukszaru, magas dereku, sztreccsfarmert a Mangoban. Hosszu labaimbol kifolyolag csak a 44-es nem volt rovid, ugyhogy ott elvileg kene lennie, ha akkor volt. De nem tuti, ez az elso nadragom onnan, viszont nagyon szeretem. Ja, 12 ezer koruli ara volt.

 • 2007.10.07 22:52:07greencurse

  Ami a nadrágokat illeti, nem fogjátok elhinni, de egy átlag testalkattal én nem találok magamra jót. Még akkor sem, ha nem nézem, hogy csili-vili, meg agyondekorált nadrágot nem akarock venni. Ami derékban jó, az olyan hosszú, hogy két felsőt csináltatok a levágott részekből, a hátsómon pedig lötyög és idétlen, ami meg hosszra jó lenne... nos az a térdemig sem jön fel... Pedig sportos alkat vagyok. Persze csillagászati összegekért lehet, hogy találnék, de arra sajnos nincs "kedvem".  A tűsarkúhoz: ha olyan a lábbeli, hogy nem látszik ki a ragtapasz, akkor mefix-et szoktam felrakni. Nagyon jó ragacs fajta, 10 méteres kiszerelésben lehet kapni gyógyszertárban, leragasztom a sarkam/lábam ott, ahol az aktuális lábbeli törni szokta és kibírom az éjszakát is benne. Akkor is fel lehet dobni a sarokra, ha már véresre törte valami, mert nem ragad bele a nyílt sebbe sem. Én eddig simán kiszedtem belőle. Valóban légáteresztő a sok kamu cuccal ellentétben, és még vízálló is, és elég ritkán hagyott eddig csúnya ragasztónyomot rajtam. És akkorát vágsz magadnak, amekkora kell. Csak annyi a gond, hogy fehér, és nem testszínű. De én nagyon szeretem (és esetleg egy kis alapozóval meg lehet oldani, hogy kevésbé legyen feltűnő).

 • 2007.10.08 08:10:10sultzoldparadicsom

  ez az egész annyira gáz, mert mi van akkor ha a kellemes este egy háló szobában ér véget, ki bújsz a cipődből, és ott van a ragacs a lábadon. Nem lenne egyszeűbb kényemes cipőt vásárolni a magassarkút meg meghagyni arra amire való: alakalmi viseletnek, napközben sem kellene sport cipőbebn járni, mert az un. trottőr vagy gavallér sarok még viszonylag kényelemes. Jó minőségű cipő kényelmes is, a műbőr gagyikkal pedig csak a lábat teszed tönkre.

  Gyakran látok öreg mamákat teljesen eldeformált lábbal, allig tudnak menni, jóesetben operáltatni kell a bütyköt, megérte fiatalon tűsarokban tipegni egy pár évig, hogy aztán élete végéig nyomorék legyen?

 • 2007.10.08 08:41:04Picinger

  Hülye kérdés: "Nem lenne egyszerűbb kényelmes cipőt vásárolni?"

  Eddig minden cipőm feltörte első alkalommal a lábam, pedig a cipőn nem spórolok...

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta