OFFLINE

Gisele Bündchen: a műanyagpapucsos üzletasszony

2007. október 5., péntek 08:58Az Ipanema papucs sokáig nem tűnt többnek puszta Havaianas utánzatnál, ugyanaz a forma, ugyanaz a csík a talpon és ugyanaz a brazil zászló. Gisele Bündchen azonban komoly üzletet lát a papucsboltban, így nekilátott az Ipanema felfuttatásának. Kezdetnek egy nem túl meggyőző, vízálló szandálkollekcióval. A szandálok reklámozásába komoly pénzt és erőt fektetett, így valószínűleg nagyobb tervei vannak. A papucsokból már több millió pár elfogyott. Ráadásul nemcsak jó üzletasszony, még jótékonykodik is: a szandálok a brazil indián törzseket támogatják.


Ne maradj le semmiről!

KOMMENTEK

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta