OFFLINE

Párizsi divathét: Hullám, halak és szél, mindez az imádott, óriási kapucnin

2007. október 4., csütörtök 09:36

A párizsi divathéten a víz szimbólum tombol. A Miyake kollekciójában szélborzolta óceán-mintás szoknya tűnt fel, a francia Marithe és Francois Girbaud teljes divatshowját a globális felmelegedéssel kapcsolatos üzenetnek szentelte. A japán Tsumori Chisatot a víz alatti világ ihlette meg, mellékelt képgalériánkban az ő modelljei láthatók, akik trópusi halak, tengeri csillagok díszítette ruhákban, vörös korall nyaklánccal és óriás kapucnikkal vonultak fel kedden a párizsi divathéten, amely a tavaszi és nyári kollekciókat bemutató divathetek utolsó állomása. Az óriás kapucni egyébként kedvenc ruhadarabjaink egyike. Hová forduljunk, ha nem szeretnénk euróezreket fizetni érte?

Ne maradj le semmiről!

KOMMENTEK

 • 2007.10.04 09:57:23suo tempore

  én imádom a kapucnis cuccokat, de kizárólag használható kivitelben...a kapucnis sztreccs felsők pl szóba se jöhetnek  a H&M-ben vettem nemrég egy kapucnis kardigánszerűséget, sőt a C&A-ban is találtam egy olyat, ami miatt kifejezetten rühellem, ha jó az idő :)))

 • 2007.10.04 10:09:59Picinger

  Az Orsay bolt kirakatában láttam meg múlt héten, egy fekete-fehér, keresztbe csíkos, nagy kapucnis pulcsit. Megvettem rögtön, imádom! :-)

  Volt több színben is.

  Ja, és nem az a derekat szabadon hagyó tinipóló, hanem hosszított.

  Asszem 5ezer volt.

 • 2007.10.04 13:47:42Verbalis Inkontinencia

  Nagyon szépek ezek a nagy kapucnik, de sztem befúj alájuk a szél/lefújja a fejünkről. Vagy lehet vhogy rögzíteni? A napszemüveges megoldás elég röhejes. Milyen apropóra érdemes ezeket hordani?

 • 2007.10.04 14:13:16suo tempore

  sztem ezeket kizárólag divatbemutatóra érdemes hordani :DDD  amúgy van a díszkapucni, ami röhejesen kicsi és nem használható, aztán van a használható méretű, de bukósisakra emlékeztetően gáz, aztán van a normál méretű jó formájú, és van ez a marhanagy  nem is tudom, tán Kim Basingert láttam hasonlóban vmelyik filmjében...úgy 20 éve

 • 2007.10.04 14:40:52Verbalis Inkontinencia

  Nem a Marslakó a mostohám volt?

 • 2007.10.04 16:57:45greencurse

  Na én meg a turiból szereztem jó néhány kapucnis pulcsit, mivel a kedvenceim közé tartoznak, főleg, ha nem bebújósak. Persze akad olyan is, nagy kivágással, mármint olyan csónak-nyak félével és ahhoz kapucni. Dísznek tűnne, de amikor felraktam,mert esett, használható volt.

 • 2007.10.06 20:47:31akárki

  Abban a szerencsében volt részem, hogy láttam Párizsban a Dior bemutatóra érkező modelleket. Ők nem csak motívumként viselték a vizet, hanem jól eláztak, mert bazira esett. Vicces volt ahogy szaladtak a fedél alá. Mondjuk kapucni az összesen volt.

Blogok, amiket olvasunk

MENŐ LAKÁS Hangulatos nappalik fehér téglákkal

A fehérre festett téglafal olyan visszafogott dizájnelem, ami egyből érdekesebbé tesz bármilyen lakást. Mutatjuk a jó példákat: modern, szellős, világos.

KETTŐS MÉRCE Kinek járjanak a segélyek?

Aki megérdemli? Aki rászorul? Aki balszerencsés? Az igazságos újraelosztás rendszere nem is olyan egyszerű.

GADGET Menő mobil 26 ezer alatt

A Xiaomi Redmi 4A az egyik legkedveltebb telefon hazánkban a gyártó kínálatából. Nem is csoda, mert ilyen tudást ilyen áron kevesen adnak!
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta