OFFLINE

Öltözzön sok pénzből csövesnek!

2007. október 4., csütörtök 17:15A kép Sienna Millerről készült szeptember utolsó szerdáján, Londonban. A színésznő kutyát sétáltatni ugrott le, ehhez lyukas könyökű kabátot választott. Vélhetően ez valamifajta nehezen értelmezető állásfoglalás. Vagy vajon a sok viseléstől kopott ki? Úgy néz ki, ez több szezonos kabát lesz, ugyanis a Flylip emlékszik, már februárban is viselte, majd idén is ezzel kezdte az őszt. (forrás: Flylip.com via Shoetime)

Ne maradj le semmiről!

KOMMENTEK

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta