OFFLINE

Pingvines, kötött pulcsi? Csakis a Chaneltől!

2007. október 3., szerda 12:21

A kötött az idei tél egyik minden szinten hódító trendje. Erre bizonyíték lehet, hogy az elmúlt hónapban már két kötéssel kapcsolatos poszt is szerepelt itt nálunk. meggyőzőbb tény, hogy a Chanel a most kezdődött szezonra tervezett kollekciójának egyik kulcsdarabjává választotta a képen látható pulóvert. Jópofa, pingvines.

A Velvet szerkesztőségének tagjai eltérő intenzitással lelkesednek a kötött holmiért (trendtől függően vagy attól függetlenül), ezért mint kollektíva nem is igazán tudnánk megmondani, hogy akkor most szeretjük-e a pingves pulcsit vagy sem.

Inkább csak kérdezni merünk, és kérdezni is csak azt a kettőt, hogy naivitás-e azt képzelni, hogy a képen látható pulóvert a Chanel vásárlóitól megkívánt kezdőtőke hiányában kis szerencsével egy jobb turkálóban párezer forintért is be lehet szerezni? És ha igen, akkor ez a tény változtat-e valamit bármin is?

Ne maradj le semmiről!

KOMMENTEK

 • 2007.10.03 13:09:56fedaykin

  A gyereknek nagyon tetszik.

 • 2007.10.03 13:14:10fedaykin

  Ja, kézi kötésről jut eszembe: a múltkor belenéztem a Született feleségekbe és a Terry Hatcher karakter egy állati jó kötött kardigánba rohangált, kénytelen voltam fel is venni néhány jelenetet, mert annyira tetszett a cucc.

 • 2007.10.03 17:37:57Brizsitt

  Szerintem tutira van ilyen a turkálókban. Egyébként én ezt ciki kategóriába sorolom, és gáz, hogy a Chanelnél ilyen van...

 • 2007.10.03 18:56:19greencurse

  A pingvin marha édes, de a piros csíkos ujj végképp nem tetszik.

  És nem is valószínű, hogy felvennék ilyet.

 • 2007.10.04 13:35:31Verbalis Inkontinencia

  Az a baj a kötött holmikkal, hogy nagy részük szúr.

  Meg kövérít is.

  De lehet, h. én futottam bele a nem megfelelő cuccokba. Pl. az erdélyi(?) nénitől vett gyapjúborzalom, egyedül a macska díjazta.

Blogok, amiket olvasunk

JEGYZETLAP Posztnyár szindróma

Ha csak sóhajtozunk, és utáljuk, hogy vége, egyre nyomorultabbul érezzük magunkat. Négy lépés, hogy a szeptembert is élvezni tudd!

STÍLER Netes szépségdilik: ezeknek ne dőlj be

Ha nem akarsz úgy kinézni, mint egy cirkuszból szabadult bohóc, ne a csodatévő appok képeinek higgy, hanem a tükörnek. Az ugyanis nem halványítja el a bőrhibákkal együtt a sminkedet is.

HOMÁR Fifikás, de bebukott parkolóteszt budán

Jó napot, miért büntetnek meg, ha még a fizetőövezet kezdetét jelző tábla előtt parkolok, a nem fizető zónában? Csak. Parkolócég, 12. kerületi módra.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta