OFFLINE

Unikornist, szívet vagy halálfejet a pulóverre?

2007. október 2., kedd 09:59

A címben foglaltakat csak annyival kell kiegészíteni, hogy a kapucnis pulcsikon burjánzó minták közül kétségtelenül a patások a legkedveltebbek: Európában a színes Bambi-minták tarolnak, Amerikában az egyszarvú. Amúgy is élénk egyszarvú-mánia észlelhető a tengeren túl, miközben Európa még mindig halálfejes mintákkal, cseresznyével, pillangókkal, szívecskékkel fedi a testét.

Magyarországon még nem láttunk bambis vagy unikornisos pulóvert, mintásat is főleg csak a H&M-ben, szóval ha valaki ismeri a titkos lelőhelyeket, kommenteljen gyorsan.

Ne maradj le semmiről!

KOMMENTEK

 • 2007.10.02 11:59:34bornonheels

  még tavasszal volt unikornisos póló és kapucnis pulcsi a h+m-ben, de úgy két nap alatt megvették az összeset az emók.

 • 2007.10.02 12:31:14Macaroon

  Minden ilyen kérdésre a válasz: turkáló.

 • 2007.10.02 14:30:55pandilla

  nekem bambis ruhaszatyrom van. még óvodás koromból maradt ki az anyag, azt hiszem paplanhuzat volt:)

 • 2007.10.02 18:44:17nafretiti

  Én kb 2-3 évvel ezelőtt is láttam unikornis mintás polót,de sajna elkapkodták és csak xs-s méret maradt, ami meglehetősen kényelmetlen volt,pedig szerelem volt első pillantásra :) Amúgy azóta is keresek ilyent,de még nem láttam :(

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta