OFFLINE

Rendhagyó WAMP szombaton

2007. szeptember 26., szerda 16:50

Szeptember 29. szombaton 10.00-19.00 óráig ismét WAMP, ezúttal a Művészetek Palotájában.
Ezúttal ez egy formabontó dizájnpiac lesz, kivételesen szombaton.
A "Lumu 10-10" és a WAMP közös programját a lengyel művésznő Katarzyna Kozyra kiállítása adja, melynek központi témája a női identitás. Katarzyna Kozyra a világ egyik leghíresebb kortárs lengyel multimédia-művésze. A Ludwig Múzeumba érkező, 2003-ban indult vándorkiállítás két helyszínen - Varsóban és Berlinben - dokumentált projekteket mutat be a színház, a film, a popzene és az opera vizuális eszközeit használva. A lengyel művésznő napjaink talán egyik legvitatottabb kérdését feszegeti: a női szerepeket, sztereotípiákat mai társadalmunkban.

A szokásos design vásár mellett lesz stylist –és smink tanácsadás, női DJ-k és egy halom kulturális program.

További részletek itt.

Ne maradj le semmiről!

KOMMENTEK

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta