OFFLINE

Nem a pornós ceruzatartó az egyetlen jó szlovák termék

2007. szeptember 26., szerda 08:59

Nem tudja, hova tegye a ceruzáját, amikor éppen nem használja? ComuniStar a neve annak a szlovák dizájner-csoportnak, amelynek egyik tagja a képen látható praktikus megoldást kínálja erre az alkalomra.

A fiatal cég kreativitás-hiányban szemlátomást nem szenvedő alkotói elsősorban a bútortervezés, illetve a lakberendezés terén jeleskednek. Alkotói programjuk szerint küldetésüknek érzik, hogy a nemzetközi trendekkel szembemenve valami olyasmit hozzanak létre, ami kifejezi specifikusan közép-európai identitásukat.

Hogy ezen üzenet közvetítésére alkalmas-e az egyébként rendkívül ötletes szupermenes vállfa, a meztelennő-sziluettes tükör vagy a vonalkódos CD-tartó, abban nem vagyunk biztosak, de ettől függetlenül csak ajánlani tudjuk a ComuniStart - érdemes legalább a weboldalukat végigböngészni.

A kínálatnak annyi magyar vonatkozása van, hogy árusítanak egy Balaton nevű, jópofa asztalt is.

Ne maradj le semmiről!

KOMMENTEK

Blogok, amiket olvasunk

MENŐ LAKÁS Hangulatos nappalik fehér téglákkal

A fehérre festett téglafal olyan visszafogott dizájnelem, ami egyből érdekesebbé tesz bármilyen lakást. Mutatjuk a jó példákat: modern, szellős, világos.

KETTŐS MÉRCE Kinek járjanak a segélyek?

Aki megérdemli? Aki rászorul? Aki balszerencsés? Az igazságos újraelosztás rendszere nem is olyan egyszerű.

GADGET Menő mobil 26 ezer alatt

A Xiaomi Redmi 4A az egyik legkedveltebb telefon hazánkban a gyártó kínálatából. Nem is csoda, mert ilyen tudást ilyen áron kevesen adnak!
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta