A nap kedvence: igazi játékkarórák, luxuskivitelben!

Kezdhetném azzal, hogy Madonna, Leonardo Di Caprio és Robbie Williams is szerzett már be belőle, és állítólag büszkén viselik.

Vagy azzal, hogy háhá, itt a luxus-swatch!

Vagy lehett volna a felütés a képre utalva valami olyasmi, hogy már mindenki azt hitte, a gyémántos-halálfejes vonalon rég nem lehet újat mutatni, erre tessék.

Vagy azzal, hogy erőteljesen feljövőben van egy olasz karóramárka, aminek a neve Toywatch, és a jópofa/trendi meg az überelegáns kategóriák összeegyeztetésével kísérletezik, "elérhető" áron. Ez az amerikai webshop éppen 120 dolcsira leárazva kínálja a legegyszerűbb típusokat, de nem kell megijedni, az elegáns milánói ToyWatch butikban minden exkluzívabb modellből kapható a feltuningolt változat is, azok részére, akik 600 euró fölött szeretnének költeni.

Talán felvezethettem volna a dolgot abban a megközelítésben is, hogy mennyire frusztrál, hogy nem tudom eldönteni, hogy melyik modellt szánják nőknek és melyiket férfiaknak. Bár 2007-ben kicsit már ciki bevallani, ha az ember azon aggódik, hogy nehogy véletlenül összekeverje, hogy mit szántak neki és mit az ellenkező nemnek. Végülis mindannyian metroszexuálisak vagyunk nemde?

Vagy a legegyszerűbb lett volna a rögtön a poszt elejére odatenni a linket, hogy azonnal mindenki megnézhesse magának, hogy újabban mitől döglik a légy a karórabizniszben.

Esetleg kesereghetnék azon, hogy persze Magyarországon ez se kapható, és legalább Zürichig/Düsseldorfig/Milánóig vagy annál is messzebb kell elutazni, hogy a Toywatch-birtoklás szele úgy istenigazából megcsaphassa az embert. De közben biztos sokaknak bizonyára éppen attól lesz vonzó ez az óra, hogy ha nagy nehézségek árán beszereznek egy ilyet, akkor biztosak lehetnek benne, hogy valami olyasmijük lesz, ami nálunk 100% exkluzívnak számít.

Ezért aztán maradtam a celeb-támogatóknál, és Madonnával meg Leonardóval kezdtem.

Oszd meg másokkal is!
Mustra