OFFLINE

A nap kedvence: igazi játékkarórák, luxuskivitelben!

2007. szeptember 24., hétfő 09:07

Kezdhetném azzal, hogy Madonna, Leonardo Di Caprio és Robbie Williams is szerzett már be belőle, és állítólag büszkén viselik.

Vagy azzal, hogy háhá, itt a luxus-swatch!

Vagy lehett volna a felütés a képre utalva valami olyasmi, hogy már mindenki azt hitte, a gyémántos-halálfejes vonalon rég nem lehet újat mutatni, erre tessék.

Vagy azzal, hogy erőteljesen feljövőben van egy olasz karóramárka, aminek a neve Toywatch, és a jópofa/trendi meg az überelegáns kategóriák összeegyeztetésével kísérletezik, "elérhető" áron. Ez az amerikai webshop éppen 120 dolcsira leárazva kínálja a legegyszerűbb típusokat, de nem kell megijedni, az elegáns milánói ToyWatch butikban minden exkluzívabb modellből kapható a feltuningolt változat is, azok részére, akik 600 euró fölött szeretnének költeni.

Talán felvezethettem volna a dolgot abban a megközelítésben is, hogy mennyire frusztrál, hogy nem tudom eldönteni, hogy melyik modellt szánják nőknek és melyiket férfiaknak. Bár 2007-ben kicsit már ciki bevallani, ha az ember azon aggódik, hogy nehogy véletlenül összekeverje, hogy mit szántak neki és mit az ellenkező nemnek. Végülis mindannyian metroszexuálisak vagyunk nemde?

Vagy a legegyszerűbb lett volna a rögtön a poszt elejére odatenni a linket, hogy azonnal mindenki megnézhesse magának, hogy újabban mitől döglik a légy a karórabizniszben.

Esetleg kesereghetnék azon, hogy persze Magyarországon ez se kapható, és legalább Zürichig/Düsseldorfig/Milánóig vagy annál is messzebb kell elutazni, hogy a Toywatch-birtoklás szele úgy istenigazából megcsaphassa az embert. De közben biztos sokaknak bizonyára éppen attól lesz vonzó ez az óra, hogy ha nagy nehézségek árán beszereznek egy ilyet, akkor biztosak lehetnek benne, hogy valami olyasmijük lesz, ami nálunk 100% exkluzívnak számít.

Ezért aztán maradtam a celeb-támogatóknál, és Madonnával meg Leonardóval kezdtem.

Ne maradj le semmiről!

KOMMENTEK

 • 2007.09.24 10:50:39szandálka

  a No Thanks-nak el tudnám képzelni, meg az ifjú rajongóiknak; amúgy ronda giccs

 • 2007.09.24 12:56:33pandilla

  Ha meglátnám valakin, biztos azt gondolnám mekkora bóvli giccs....így vagyok a D&G övekkel is. Hiába költ valaki őrült sokat az eredetire, akkor is azt gondolom, hogy hamisítvány...

 • 2007.09.24 20:00:29sys

  háááát, halálfejes akármit úgyse hord senki 12 év fölött, a többi viszont olyan tucat, egyáltalán semmi különleges nincs bennük.

 • 2007.09.25 11:52:14Verbalis Inkontinencia

  Az oldalon azért akad pár szép darab. De sose hordanám, mert úgyis elveszteném. Vagy elromlana. Engem amúgy utálnak az órák. Az egyik szerencsést, amelyiket nem vesztettem el, naponta kellett visszaállítani, mert 15-20 percet késett vmiért.

  Így aztán pár éve olyan órám van, amivel telefonálni is lehet, azzal eddig nem volt gond!.. :)

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta