OFFLINE

Naomi Campbell Boy George aranyozott mellényében

2007. szeptember 22., szombat 09:55

Amióta Boy George-nak a zenebizniszben nem terem babér, azóta gyakorlatilag valamennyi kreativitást próbára tevő szakmába beleártotta magát, a DJ-skedést a júliusi fiaskó ellenére kitűnően csinálja, a két könyvéből az egyik kifejezetten olvasmányos, valamikor fotózott is, és pár éve divatot is tervez B-Rude név alatt.

A viszonylagos siker, vagy legalábbis ismertség könnyen megy, ha a tulaj már évtizedek óta szupersztár, és főleg, ha a divatszakmában is ismer pár embert, akik hathatós segítséget tudnak nyújtani. Mi se biztos, hogy beszámolunk itt a tejben-vajban posztjai között a B-Rude e héten tartott divatbemutatójáról, ha a modellek között nincs ott maga a továbbra is frufrus-kontyos-nyakékes Naomi Campbell, egy űrállomás háremnőjének beöltözve.

A dolog csattanója pedig, hogy történetesen elég nagy kár lett volna, ha lemaradunk, mert a kollekció szemkápráztatóan ízléstelen és kaotikus, ami jelzőket, ha Boy George-ról van szó, csakis elismerőleg lehet alkalmazni. A divathoz, trendekhez, eleganciához ugyan sok köze nincsen, hiszen a B-Rude egy külön, saját világban mozog, következetesen mindig a kora 80-as évek punkos vonulatából merít, bizarr asszociációkkal. Végülis ehhez nem érteni, ezt érezni kell.

Video a divatbemutatóról, csajokkal, pasikkal és biztosítótűkkel itt.

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

JEGYZETLAP Posztnyár szindróma

Ha csak sóhajtozunk, és utáljuk, hogy vége, egyre nyomorultabbul érezzük magunkat. Négy lépés, hogy a szeptembert is élvezni tudd!

STÍLER Netes szépségdilik: ezeknek ne dőlj be

Ha nem akarsz úgy kinézni, mint egy cirkuszból szabadult bohóc, ne a csodatévő appok képeinek higgy, hanem a tükörnek. Az ugyanis nem halványítja el a bőrhibákkal együtt a sminkedet is.

HOMÁR Fifikás, de bebukott parkolóteszt budán

Jó napot, miért büntetnek meg, ha még a fizetőövezet kezdetét jelző tábla előtt parkolok, a nem fizető zónában? Csak. Parkolócég, 12. kerületi módra.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta