OFFLINE

Juj. Szivecskék és kockás cuccok jönnek.

2007. szeptember 21., péntek 10:40

Legalábbis a spanyol Ágatha Ruiz de la Prada elgondolása szerint (akinek a névegyezés ellenére semmi köze az olasz Prada divatházhoz). A harsány, metálos gyümölcsszíneíről híres tervező a madridi Cibeles divathéten mutatta be tavaszi-nyári kollekcióját, amelyben megdöbbentő szivecskés-kockás-szájas mintákra lettünk figyelmesek. Ahogy az alábbi képgaléria egyik fotóján látható, maga a művész sem veti meg az ilyesmit, ruhája deréktől lefelé egyetlen, óriási piros Mick Jagger-száj, ami egyben egy szív is. A spanyol Vogue információi szerint az 1968-as Barbarella című film jelentette az inspirációt Ágatha Ruiz de la Prada legújabb kollekciójához, anyaghasználata éppen ezért futurisztikus (= lurex, műanyag) és romantikus (= szív, virág) egyben. De inkább nézze meg itt:

Katt és szívek!

 

Ne maradj le semmiről!

KOMMENTEK

Blogok, amiket olvasunk

MENŐ LAKÁS Hangulatos nappalik fehér téglákkal

A fehérre festett téglafal olyan visszafogott dizájnelem, ami egyből érdekesebbé tesz bármilyen lakást. Mutatjuk a jó példákat: modern, szellős, világos.

KETTŐS MÉRCE Kinek járjanak a segélyek?

Aki megérdemli? Aki rászorul? Aki balszerencsés? Az igazságos újraelosztás rendszere nem is olyan egyszerű.

GADGET Menő mobil 26 ezer alatt

A Xiaomi Redmi 4A az egyik legkedveltebb telefon hazánkban a gyártó kínálatából. Nem is csoda, mert ilyen tudást ilyen áron kevesen adnak!
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta