OFFLINE

Végre ismét Király Tamás divatbemutató!

2007. szeptember 20., csütörtök 09:53

Egyhetes olasz-magyar gasztronómiai és kulturális rendezvénynek ad helyet szeptember 21-től 27-ig a belvárosi Károlyi Mihály utca. A Kultúrhíd Fesztivál néven debütáló, első, ilyen jellegű olasz-magyar rendezvénysorozat hét helyszínen, többek közt a Petőfi Irodalmi Múzeumban, a Pesti Lámpás étteremben és a Centrál Kávéházban várja az érdeklődőket. A gasztronómiai bemutatók mellett divatbemutatók, fotó-és festménykiállítások, workshopok, előadások illetve koncertek és filmvetítések is lesznek.

A kulináris élvezeteket kóstolók, palermói édességek és olasz borok fokozzák. A Károlyi Étteremben és a Peccati di Gola Étteremben az olasz hagyományt követve minden nap 18 órától a szervezők kultúr aperitifre invitálják a látogatókat, mely során megkóstolhatják az olasz- és magyar borokat és gasztronómiai jellegzetességeket.

Káli Béla építész, egyetemisták közreműködésével, több tonna tésztából épít majd épületeket a Károlyi Palota Kertjében. A Petőfi Irodalmi Múzeumban pedig sok más mellett Király Tamás divattervező fashion show-ja lesz látható szombaton este 7-től. További infó itt és itt.

(Fotó: Egyed Péter)

 
 
 

Ne maradj le semmiről!

KOMMENTEK

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta