VV Anett öccse szivecskés-rózsás bugyiban

Amíg a lányoknak ott van például a Vive Maria, ha egyszerre trendi és enyhén erotikus fehérneműt szeretnének, a fiúk ezen a téren is nehezebb helyzetben vannak. Persze felmerül a kérdés, hogy egyáltalán jó ötlet-e férfiaknak fehérneműben parádézni, de lássuk be, ha valahol, mondjuk egy szépségversenyen azért még elfogadható, hogy esetleg sor kerülhet ilyesmire.

Namost a Viva tévé "Szexi vagy nem?" című, sztárzsűrivel (Tóth Vera! Keleti Györgyi! Lakatos Márk!) ellátott műsora egy szépségverseny, és ott sor is kerül az ilyesmire, így aztán ha másra nem is, arra mindenképpen alkalmas a vetélkedő, hogy a trendi és enyhén erotikus fehérneműkből mintát vegyen az ember. A képen látható rózsaszín-pöttyös-csillogós darab például magyar termék, az MY77 produktuma, akiknek az egyébként egész mutatós website-ján egy hang nincs arról, hogy alsógatyákat is árulnának.

A képen látható szépségversenyző egyébként Béres József, vagyis Jocó, vagyis VV Anett 19 éves öccse, ha valakit ez segít a jobb beazonosításban. Aki közelebbről is szemügyre szeretné vételezni, az bátran kattintson ide.

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek