Keménykötésű férfiak

Az őszi-téli időszak hagyományosan a kötés-horgolás ideje volt. Bár ma már nem sokan tudják, milyen is az "egy sima és egy fordított", mint arról nemrégiben mi is beszámoltunk, a kötögetés tőlünk nyugatra egy jópár éve ismét hatalmas divat.

Valóban, egyre több jele van annak, hogy ezt a teljesen idejétmúlt és a divatból is száműzött hobbit most felkarolja egy egyelőre még szűk, de szemlátomást elszánt csoport. Méghozzá izmos karokkal karolja fel - ugyanis férfiakról van szó. Úgy tűnik a metroszexualizálódásnak nem lehet megálljt parancsolni. Természetesen ez a trend sem Magyarországról kezdődött, hanem bolond amerikaiak és excentrikus angolok indították el, állítólag az angolszász területek méteráruboltjaiban egyre gyakrabban fordulnak meg hímnemű vásárlók.

Olvasgassa előszeretettel kézimunkázó férfiak blogjait itt és itt, nézzen a metrón kötögető és arról nyilatkozó hímeket a youtube-on, vagy feledkezzen bele egy jópofa, de egyelőre férfimentes online kötőmagazinba. Esetleg lessen el pár új trükköt egy magyar nyelvű kötőszájtról, vagy, amíg a férfikötés Magyarországon is divatba jön, a nők döntsék el, felvennék-e valaha is ezen kreációk bármelyikét.

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek