OFFLINE

Andy Vajna üzletet nyit Budapesten

2007. szeptember 18., kedd 15:31

Október elején Budapesten a Deák Ferenc utcában megnyílik az első Byblos üzlet. A férfi és női divatruházat mellett lesznek kiegészítők is, valamint a márka ún. fiatalos vonala, a Byblos Blu.

A Byblost a hetvenes években az akkor még fiatal Gianni Versace repítette az élvonalba. Az ő nyomdokaiban lépdel ma az a négy főből álló fiatal tervezőcsoport, akik a 2007-2008-as őszi-téli kollekciót kitalálták, amit feltűnő színek, ám mégis hordható darabok, határozott vonalvezetés és jó minőségű anyagok jellemzik.

Az üzlet tulajdonosa Andy Vajna producer. Célja az volt, hogy a magyar piacon még kevésbé ismert márkákat, de mindenképpen az olasz divatot hozza el Budapestre.

Ne maradj le semmiről!

KOMMENTEK

  • 2007.09.19 08:31:27Cosmo

    A blu kollekciót érdemes megtekinteni különös tekintettel a zokniviselési (térdharisnya ?) szokásokra. Szoknyához, rövidnadrághoz, térdnadrághoz színes zokni magassarkúval, szandállal. Hmmm... nem is tudom, a gondolatától is kiver a víz, ugyanakkor a fotókon nem annyira borzalmas. A ruhák jók, tudnék válogatni belőlük :)

  • 2007.09.19 09:10:46fedaykin

    A Prada is nyomja most ez a színes zokni témát.

  • 2007.09.19 13:07:28Dócziné a ládából

    Mielőtt még nagyon nekivadulnak egyes divatőrültek: színes zoknit csak piszkafalábra, és egyszínű, sallangmentes ruhákoz lehet fölvenni. Vagy úgy önmagában......:)

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta