OFFLINE

Nyolcvanas évek szekrényből, utcáról

2007. szeptember 14., péntek 09:24

A képen látható legdurvább nyolcvanas évek toppant egyszer csak elénk az utcán.
Tudjuk, sokan fanyalognak, de el kell fogadnunk, hogy Európa legnagyobb részére visszatért a XX. század egyik legunalmasabb évtizede, nálunk legfeljebb csak késik egy kicsit. Ezért is lesznek egyre értékesebbek az efféle leletek, mint a képen látható nagyon durva mintázatú és színvilágú ruha, ami egyszer csak ott volt előttünk, egy lomtalanított kupac tetején.
Nem szoktunk utcáról összeszedni ilyen dolgokat, ezt is csak a fotó kedvéért vittük magunkkal, azóta az erkélyen lóg, mivel a lakásba nem merünk vele bemenni (pedig van rajta csillám is).

Ne maradj le semmiről!

KOMMENTEK

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta