Ki a jobban öltözött: Beyoncé, George Clooney vagy ön?


Beyoncé Knowles 2007 legjobban öltözött híressége, legalábbis a People magazin szerint. Őt követi Katie Holmes és Penelope Cruz is, és a sorban található Jessica Biel, Cameron Diaz, Drew Barrymore és Reese Witherspoon is. A magazin szerint ők akár klasszikusan, akár visszafogottabban vagy épp lezseren öltözködtek, mindig jól választottak. Katie Holmes szcientológus -szürkesége számunkra nem olyan vonzó, és az egyébként gyönyörű Beyoncét is láttuk már krokodilnak öltözve.

A férfiak között David Beckhamre és Johnny Deppre adta le a voksát a magazin, de Brad Pitt és George Clooney is megüti a mércét. Az ő szmokingos megjelenésének és sejtelmes mosolyának vonzerejében mi sem kételkednénk soha. A legcsinosabb párok Brangelina, Gwen Stefani és férje, Halle Berry és barátja, valamint a friss házas Eva Longoria és Tony Parker.

A magazin “British Accent” szekcióját természetesen az excentrikus Beckhamné vezeti, akit mi esetenként legszívesebben megruháznánk. Mert előfordul vele, hogy véletlenül elfelejt szoknyát/nadrágot venni a luxusbugyija fölé. Kate Moss kóros soványságát nem tudjuk értékelni, és valahogy Avril Lavigne fodrosszoknya-acélbetétes bakancs ötvözeteit sem kedveljük annyira. A magazin Janet Jacksont és Kirsten Dunstot marasztalja el mint celebeket, akik a legbénábban öltöztek fel a vörös szőnyeges alkalmakra. Tükröm, tükröm, mondd meg nékem, ki a legcsinosabb a tévében. (Kép: Photorazzi)

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek