OFFLINE

Keret digitális fényképeknek

2007. szeptember 14., péntek 08:17

Aki megirigyelte Harry Potter világából a megelevenedő, izgő-mozgó fényképeket, annak talán már van is ilyen. A digitális képkeret ugyanis valami hasonlót csinál: a beletáplált képfájlokat mutatja békés egymásutánban. Azaz ebben a keretben papírfotó helyett képernyő és digitális fényképek vannak. A dolog viszonylag újnak számít, de máris kulcstartómérettől a százezres árat közelítőig rengeteg verzióban kapható - a fenti képen látható, elegánskodó darab például csak egy a Philips több modellje közül. A digitális képkeretbe a fényképezőgépről memóriakártya vagy USB kábel segítségével lehet áttölteni a fotókat, és a keretet máris ki lehet tenni a kredencre, polcra, éjjeliszekrényre, az pedig ettől kezdve éjt nappallá téve, folyamatosan cserélgetve mutatogatja nekünk sorban az általunk kiválasztott képeket. Tehát gyakorlatilag olyan, mint egy képernyővédő, csak számítógép nélkül.

Akinek jelenleg éppen nincs 15-20 ezer forintja egy ilyenre, az se keseredjen el. Minden valószínűség szerint karácsonyra úgyis fog kapni legalább egyet.

Ne maradj le semmiről!

KOMMENTEK

 • 2007.09.14 10:43:27celluxmag

  Hát...jó reggelt kívánok! Mármint annak, akinek ez újdonság! Sőt...van olyan telefon is, amivel fényképezni lehet, tudtátok?!  Most ez komoly? Gyerekek, ennyire unalom van?

 • 2007.09.14 10:49:37Picinger

  Én spec még soha nem hallottam róla... de tetszik!

 • 2007.09.14 11:08:46nafretiti

  Ez max akkor praktikus, ha vendég jön és nem kell se albumot se laptopot elővenni, csak elérakni ezt. De amúgy semmi értelme... ki az aki leül és csak ezt bámulja?? Addig érdekes lehet, amíg új és 1-2szer végignézi, de utána...

 • 2007.09.14 11:16:38gossip

  haha, mi ezt mar reg kitalaltuk. ahogy ti is mondtatok:

  egy faradt, de mukodo szamitogepet rejtettunk a szekreny ala, kepernyo egy polcra. fut rajta a kepernyovedo jobbnal jobb kepekkel 24/7. pont ilyen :)

 • 2007.09.14 12:20:58bonnie parker

  Szerintem megagagyi.

 • 2007.09.16 01:19:03[]

  mar jo 10 eve letezik ilyen, de kutyanak nem kell.

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta