Húzza fel a kesztyűt könyékig!



Bár még az ősz sem kezdődött el igazából, már minden a tavaszi divattal és színekkel van tele, és bár az embernek valóban kedve lenne átugorni a telet, nem lehet, - így térjünk vissza egy kicsit az előttünk álló évszakok divatjához. Amivel ezt a telet fel lehet dobni, az egyértelműen a kesztyű, méghozzá könyékig érő, minden féle színben. A fenti Prada kesztyűk külön érdekessége, hogy a kézfejük más színű, mint az ujjuk, és ettől valóban alkalmasak arra, hogy feldobják a mifelénk meglehetősen szürke őszi-téli hónapokat.

Bár nekem ez a divat borzasztóan tetszik, alkalmazni mégsem fogom, több éves tapasztalataim alapján ugyanis a kesztyű egyszerűen nem egyezetethető össze a héthöznapi élettel, nem lehet benne tárcsázni a telefonon vagy fizetni az újságosnál, és egy könyékig érő kesztyűt állandóan fel-le húzogatni, az maga a téboly.
Másik bánatom, hogy ehhez a divathoz természetesen háromnegyedes ujj passzol. A nagy divatmárkák többsége idén télre már háromnegyedes ujjal hozza ki a kabátokat, amit én nem szeretek, mert kisiskolásnak érzem benne magam.

Oszd meg másokkal is!
Mustra