Férficipőért a Leonardóba!

Örömmel jelentjük, hogy találtunk egy olyan üzletet Budapesten, ahol a szokásos gagyidömpingen kívül lehet találni jól szabott, sportos, elegáns férfi cipőt elérhető áron! Bármilyen meglepő, de ez a Leonardo (ezúton is köszönjük Macaroon nevű olvasónknak, hogy elküldött oda minket), ahová magától tuti biztos, hogy egy férfi sem teszi be a lábát.
 
Szóval a Mammutban lévő Leonardóba a leárazás miatt tértünk be, és látszik, hogy ezt ott tényleg komolyan veszik: már 1290-ért árulnak félcipőket, mondjuk elsősorban a vállalhatatlan fajtából, női magas sarkút bőrből 2990-ért is láttunk, az igazán jók viszont nyolcezer körül kezdődnek. (A képen látható női magas sarkú félcipő is 8 és 9000 között van.)
 
Időigényes viszont az ízléses – és szerencsére többnyire inkább olasz, mint kínai – cipők felkutatása, mert nem kevés ún. szexmentes erotikus táncosmunka hangulatú cipőt árulnak, meg csótánytaposásra illetve diótörésre alkalma telitalpú szörnyűséget is (igaz, nagyon olcsón). Aki viszont szán rá egy kis időt, jó eséllyel találhat eredeti szabású félcipőket, esetenként szandálokat is.
 
Az igazi nagy meglepetés a férficipők között ért minket, ahol ugyan szerényebb a kínálat és a leárazás mértéke is, de még így is majdnem minden húszezer alatt (vagy sokkal kevesebbért) van. És olyan fazonokat árulnak, amiket a legritkábban lehet látni magyar üzletek polcain. És ami a legfontosabb, nemcsak feketében és barnában, illetve a kettő kombinációjában.
Oszd meg másokkal is!
Érdekességek