OFFLINE

Jackie Kennedy és sok fodor Carolina Herreránál

2007. szeptember 13., csütörtök 12:50

A Jacqueline Kennedy Onassist tizenkét évig öltöztető venezuelai tervező tavaszi kollekciójában dél-amerikai gyökerei ihlette fodros-virágos  ruhákat alkotott. A New York-i divathéten szeptember 10-én bemutatott ruhákról a jelenlévőknek a ‘romantikus’ kifejezés jutott eszébe. "Minden ruhán van valami kifejezetten fontos és erőteljes részlet. És végre egy tervező, aki olyan ruhákat készít, amiken látszik is, milyen sokba kerülnek" - mondta az AP-nek Suze Yalof Schwartz, a Glamour divatszerkesztője. Carolina Herrera pedig azt mondta saját tavaszi válogatásáról, hogy egy szerelmes nő színeinek és drámáinak pompás kifejezője. Nézze meg képgalériánkat, további fotókért pedig kattintson a Style.com-ra vagy az AP oldalára.

 

Klikk a fodrokért!

 

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta