OFFLINE

Jönnek a fehér szemű nők

2007. szeptember 12., szerda 09:41

Eleinte inkább izgi/vicces volt, mint trendi/divatos, de úgy néz ki, makacsabb a fehér szem divatja, mint azt kezdetben gondolni lehetett volna. Fekete helyett fehér szemceruza használatával az interneten átböngészhető általános konszenzus szerint a szemszélesítő hatást érhetünk el, de akárki akármit mond, egy bizonyos ponton túl az effektus már marslakó-benyomást kelt.

Hogy a terméket mégsem csak marslakóknak szánják a készítők, azt abból lehet sejteni, hogy pl. a Shiseido is kínálja mindenkinek a fenti képen is látható fehér szemceruzát, valamint abból is, hogy Erin Fetherston divatbemutatóján valamennyi modell szeme úgy nézett ki, mintha hibajavító festékkel fröcskölték volna le őket. A divattervezőnő mindehhez a hétköznapokba meglepően könnyen illeszkedő, egyszerű, visszafogott ruhákat illesztett, amiből egyszerűen nem lehet másra következtetni, mint hogy általános szemfehérítő mozgalom fenyeget.

Ne maradj le semmiről!

KOMMENTEK

 • 2007.09.12 09:58:25theba

  szeretem a fehér szemceruzát,de csak mértékkel!egy átbulizott éjszaka után praktikusabb,mint feketére maszatolni a szemeket...ja és nagyon jók a gyöngyházas szemceruzák is,mert frissebb és nyíltabb lesz tőle a tekintet!

 • 2007.09.12 13:53:57valah

  Szerintem sincs baj a fejér szemceruzával. Én évek óta használom, no nem minden nap, csak, ha épp olyan hangulatom van. És többnyire csak vékony vonalat húzok a szempilla felé, az meg nem marslakós. :o)

 • 2007.09.12 15:53:29ddevil

  A fehér szemceruza kívülre eléggé rettenetes. Azt hittem csak egy tévedés volt pár éve. Belülre viszont sötét sminkhez is használják, tényleg nagyító, nyitó hatása van.

 • 2007.09.13 07:49:54szaffie

  Semmi baj a fehér szemceruzával. Nem hiszem, hogy félnünk kéne attól, hogy a kifutón látott marslakók köztünk is megjelennek. Itt a drámai hatás volt a lényeg, nyilván direkt túloztak.

 • 2007.09.13 10:01:20lii

  én 10 éve rendszeresen használtam full fehér sminket. azóta megjavultam.

 • 2007.09.13 11:04:39greencurse

  Első ránézésre a modellek nekem kancsinak tűntek így, de legalábbis az az érzésem támadt, hogy valami nincs rendben a szemükkel - mintha valami béna plasztikai sebész szépen elb@sszintotta volna a dolgokat. Fehér bőrön még csak-csak elment, de a barnán szerintem nagyon hülyén nézett ki.

 • 2007.09.14 11:31:02Világ Négere

  csajok, ezt nagyon benéztétek, ez elsősorban fehér szempillaspirál (+ szemceruza, festék). Nekem alapból sötét hosszú szempilláim vannak, és fehér szemceruzát használok fölé, egyáltalán nem így néz ki. Viszont pár évet fiatalít, nem úgy, mint a fekete smink, amitől 30 felett olyan mindenki, mint a saját öreganyja.

Blogok, amiket olvasunk

JEGYZETLAP Posztnyár szindróma

Ha csak sóhajtozunk, és utáljuk, hogy vége, egyre nyomorultabbul érezzük magunkat. Négy lépés, hogy a szeptembert is élvezni tudd!

STÍLER Netes szépségdilik: ezeknek ne dőlj be

Ha nem akarsz úgy kinézni, mint egy cirkuszból szabadult bohóc, ne a csodatévő appok képeinek higgy, hanem a tükörnek. Az ugyanis nem halványítja el a bőrhibákkal együtt a sminkedet is.

HOMÁR Fifikás, de bebukott parkolóteszt budán

Jó napot, miért büntetnek meg, ha még a fizetőövezet kezdetét jelző tábla előtt parkolok, a nem fizető zónában? Csak. Parkolócég, 12. kerületi módra.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta