OFFLINE

Paul Frank elhagyta a majmát

2007. szeptember 10., hétfő 07:55Paul Frank régóta az egyik legnagyobb kedvencünk, még akkor is, ha tökéletesen meg vagyunk győződve róla, hogy ruhán kívül mást nem szabad vásárolni  nála! Nekem volt már esernyőm, gumicsizmám, övem és papucsom, és egyik sem tartott egy-két használatnál tovább. A pólók azonban – mint a legtöbb amerikai ruhadarab – elnyűhetetlenek. Sajnos Paul Frank is azon márkák közé tartozik, amit nem nagyon lehet itthon kapni, bár a Suitcase nevű boltban például régen volt, természetesen arcpirító áron. Ez egyébként kivételesen nem csak Budapestre igaz, Bécsben sem sokkal olcsóbbak a Paul Frank termékek, nem beszélve Londonról, ahol nem is érdemes a bolt közelébe menni, mert 35 fontot kérnek egy pólóért, - New Yorkban egyébként 10-20 dollárért vettük darabját.

Egy heves vita következtében egyébként Paul Frank tavaly elhagyta a róla elnevezett céget, nevét és majmait azonban nem vihette magával. Izgatottan várjuk tehát hogy mihez kezd ezek után Paul Frank, aki Treestitch Design néven alapított új céget, (látszatra egyáltalán nem szakítva eddigi stílusával) és merre halad tovább az eredeti Paul Frank. Utóbbiról már van is egy hírünk: mostantól csecsemőknek és újszülötteknek is terveznek ruhát, amelyeken a fő motívum természetesen Julius, a majom.

Ne maradj le semmiről!

KOMMENTEK

 • 2007.09.10 09:42:48szoffi

  A Subvibe-ban is lehet kapni. Tény, hogy nem túl olcsó, de vannak időszakok, amikor egész nagy a választék. Én amúgy nem bánom, hogy elhagyta a majmot, mindig jobban tetszettek a Julius nélküli darabok. Kiváncsian várom az óráit!

 • 2007.09.13 08:26:47tz

  a lányom kapott ajándékba a világjáró szomszédoktól egy majomfejes kis táskát. megnéztem: paul frank! :-O

 • 2007.10.13 09:31:33kisbéka

  londonban ki lehet fogni. én leárazáskor vettem férfipólót,10-15 GBP volt darabja (tényleg 30-35-ről leárazva). január volt, asszem....

 • 2008.12.29 17:24:00klauhotgirl

  Sziasztok! Nekem lenne pár Paul Frank-os cuccom kedvező áron eladó! Az összes új! Pólók, pénztárcák és övek!Ha érdekel írj egy e-mail! Címem: hey3oy@gmail.com

 • 2008.12.29 17:24:28klauhotgirl

  Sziasztok! Nekem lenne pár Paul Frank cuccom kedvező áron eladó! Az összes új! Pólók, pénztárcák és övek!Ha érdekel írj egy e-mail! Címem: hey3oy@gmail.com

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta