OFFLINE

Luxus divatbemutató már kutyáknak is

2007. szeptember 8., szombat 10:08

Mint az közismert, javában tart a New York-i divathét. Azt viszont kevesebben tudják, hogy az utóbbi időben az esemény már a második ilyen jellegű rendezvény a helyszínen: a rendes divathét előtt volt ugyanis a "Pet Fashion Week New York", azaz a háziállatok divathete. Bár az elnevezésből arra következtethetnénk, hogy itt a macskától az aranyhalig mindenki találhat magának kiegészítőket trendi- vagy luxuskivitelben, a tények azt mutatják, hogy az állatdivat-ipar kizárólag a kutyákra (illetve gazdáikra) koncentrál.

A PETA kínzásnak tekinti, ha az ember, még ha jószándéktól vezéreltetve is, de felöltöztet egy állatot, ráadásul úgy, hogy az nem képes önerőből kiszabadulni a maskarából - de a Pet Fashion Week látogatói és kiállítói nyilvánvalóan merőben más szögből közelítik meg ezt a kérdést. A kínálatból három céget emelnénk ki. Egyrészt a Dog In Parist, akik a legarcátlanabb luxustermékekkel halmozzák el az ebeket; a Svarowski kristályokkal díszített nyakörvtől az aranyozott csatos pórázig.  Érdemes megtekinteni másodsorban a Petote oldalát, akik elegáns, kiskutya-hordozásra alkalmas váll- és kézitáskákra specializálták magukat. Harmadrészt pedig ott van a fenti képen látható kapucnis pulcsit is gyártó, keményvonalas Idawg, akik gyakorlatilag a Carhartt ebruházati megfelelőjének tekinthetők.

Mozgóképes beszámoló a Háziállatok divathetéről, szexi és szőrös modellekkel: itt.

Ne maradj le semmiről!

KOMMENTEK

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta